OBALNO-KRAŠKA REGIJA: Forum - »Bivanje z lesom« SloWOODlife, Koper

OBALNO-KRAŠKA REGIJA: Forum - »Bivanje z lesom« SloWOODlife, Koper

25. 09. 2018

Datum: 4. oktober 2018, ob 12. uri

Kraj: v prostorih Naravnega rezervata Škocjanski zatok v Kopru

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Agencijo Lotos organizirajo forum »BIVANJE Z LESOM SloWOODlife«.

Forum BIVANJE Z LESOM SloWOODlife je namenjen prepoznavanju in promociji lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa kot estetsko dovršenega pohištva, opreme ter raznovrstnih unikatnih umetnin. S predavanji in pogovori s priznanimi strokovnjaki, video prezentacijami in razstavo usmerjamo pogled v trajnostni razvoj in prepoznavanje kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine.

Program:

11:00 - 11.45

REGISTRACIJA UDELEŽENCEV Z OPOLDANSKO DOBRODOŠLICO

Naslov: Center za obiskovalce Škocjanski zatok, Sermin 50, Koper

12:00 - 17:00

PREDAVANJA, NASTOPI, DIALOGI

17:00

ZAKLJUČEK Z DRUŽENJEM, OGLED REZERVATA ŠKOCJANSKI ZATOK S STROKOVNIM VODSTVOM - KROŽNA POT 2 KM

Seznam predavateljev: www.slowoodlife.si

Udeležba na forumu je brezplačna.

Za obiskovalce in udeležence foruma je organiziran tudi brezplačni avtobusni prevoz na kraj dogodka (iz Ljubljane in Maribora). Prijave za avtobusni prevoz se zbirajo na e-naslovu: lotos.ptuj@siol.net.

Prijave: Prijava je obvezna. Prijavite se lahko na e-naslovu: news@agencijalotos.net ali preko spletnega obrazca na: www.slowoodlife.si/prijava/. Število udeležencev je omejeno!

Dodatne informacije: Kontaktna oseba: Liljana Vogrinec, GSM: 041 283 694, Tel: (02) 74 71 20 in Mirijana Bračič, GSM: 040 705 877.

Dogodek organizirata in finančno podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj