GORENJSKA REGIJA: Brezplačno usposabljanje - »Razumevanje računovodskih izkazov za podjetnike«, Škofja Loka

GORENJSKA REGIJA: Brezplačno usposabljanje - »Razumevanje računovodskih izkazov za podjetnike«, Škofja Loka

04. 09. 2018

Datum:

  • 17. september 2018, od 17.00 do 19.15 ure
  • 18. september 2018, od 17.00 do 19.15 ure
  • 19. september 2018, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Velika sejna soba Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno usposabljanje z naslovom: »Razumevanje računovodskih izkazov za podjetnike«, ki bo potekalo v ponedeljek, 17. septembra 2018 in torek, 18. septembra 2018 (od 17.00 do 19.15 ure) ter sredo, 19. septembra 2018 (od 17.00 do 20.00 ure), v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka.

Iz vsebine usposabljanja:

  • Vloga prvin poslovnega procesa v poslovanju podjetja.
  • Temeljni računovodski izkazi in kategorije, ki jih v njih prikazujemo.
  • Stroški in poznavanje stroškov pri sprejemanju poslovnih odločitev.
  • Ključni računovodski kazalniki, ki jih izračunamo pri branju bilanc.
  • Razumevanje računovodskih izkazov in sprejemanje poslovnih odločitev v povezavi s kupci in dobavitelji.

O predavateljici: Nataša Pustotnik je magistrica znanosti na področju podjetništva, univerzitetna diplomirana ekonomistka, certificirana poslovodna računovodkinja in podjetniška svetovalka. Zaposlena je kot direktorica svetovalnega podjetja Palma in drugi d.n.o., v okviru katerega izvaja tudi računovodske storitve za podjetnike, podjetja, društva in zasebne zavode. Pri svojem delu se srečuje tudi s podjetniki, ki potrebujejo svetovanje pri zagonu svoje dejavnosti in v fazi rasti svojega podjetja. Predava teme s področja stroškovnega in poslovodnega računovodstva na Visoki šoli za računovodstvo in finance, predmet Računovodstvo za podjetnike na GeaCollege - Fakulteti za podjetništvo, na višji šoli pa poleg ostalega tudi predmet Analiza bilanc z revizijo. Piše tudi znanstvene članke za revijo Poslovodno računovodstvo in strokovne prispevke za konference, ki jih organizira Inštitut za poslovodno računovodstvo (Konferenca o notranjem poročanju, Konferenca o analizi poslovanja).

Usposabljanje je namenjeno mikro, malim in srednje velikim podjetjem ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba na usposabljanju je za udeležence brezplačna.

Prijave in dodatne informacije: Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujejo do četrtka, 13. septembra 2018 na telefonsko številko: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali na e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si. Na istih kontaktih so vam na voljo tudi za dodatne informacije.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj