Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 7. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske v Sofiji (Bolgarija)

Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 7. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske v Sofiji (Bolgarija)

29. 06. 2018

Datum: od 6. do 8. julija 2018

Kraj: Sofija, Bolgarija

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira v času od 6. do 8. julija 2018 udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Sofiji (Bolgarija).

V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 7. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske ob robu katerega bo potekalo poslovno srečanje podjetij iz regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske.

Organizatorji na bolgarski strani so Ministrstvo za gospodarstvo Bolgarije, bolgarska državna agencija za promocijo malih in srednje velikih podjetij ter China - CEEC Poslovni svet.

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z organizatorji na bolgarski strani organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Sofiji dne 7. julija 2018 na podlagi skupinske registracije.

Prijava: SPIRIT Slovenija v tesnem sodelovanju z Ministrstvom Republike Slovenije za zunanje zadeve vabi vsa podjetja, ki ste zainteresirana za udeležbo na poslovnem forumu, da izrazite interes za sodelovanje na podlagi izpolnjenega obrazca najkasneje do 29. junija 2018 na e-naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Ob registraciji nam pošljite še krajšo predstavitev vašega podjetja in produkta (storitve) v angleščini in kitajščini, investicijski projekt v angleščini in kitajščini ter življenjepis udeleženca(ev) vašega podjetja ali institucije ravno tako v angleščini in kitajščini.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj