Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Radeče za leto 2018

Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Radeče za leto 2018

20. 06. 2018

Objavljeno: Občina Radeče, 6. 6. 2018, www.radece.si

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev iz Proračuna Občine Radeče.

V letu 2018 bodo sredstva namenjena naslednjim ukrepom:

  • Ukrep A: Spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjene dejavnosti in razvoj,
  • Ukrep B: Spodbujanje odpiranja novih delovnih mest in samozaposlovanja.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Skupna višina finančnih sredstev, ki se dodeljujejo na podlagi javnega razpisa za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Občini Radeče za leto 2018, znaša 5.000,00 €, in sicer za ukrep A (spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjene dejavnosti in razvoj) v višini 2.500,00 €, za ukrep B (spodbujanje odpiranja novih delovnih mest in samozaposlovanja) pa v višini 2.500,00 €.

Razpisnik: Občina Radeče

Rok: Rok za oddajo vlog je 28. 9. 2018.

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije lahko dobite na sedežu Občine Radeče, Ulica Milana Majcna 1, Radeče ali po telefonu na številki: (03) 568 08 00 ali po e-pošti: info@radece.si. Kontaktna oseba je Dalibor Crljenkovič.

Razpisna dokumentacija: Vlogi Občine Radeče sta dostopni na spletni strani Občine Radeče: www.radece.si možno pa ju je tudi osebno prevzeti v sprejemni pisarni Občine Radeče v času uradnih ur, in sicer z dnem objave na uradni spletni strani Občine Radeče.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj