Brezplačna delavnica - »Priprava izvoznega načrta«, Murska Sobota

Brezplačna delavnica - »Priprava izvoznega načrta«, Murska Sobota

03. 04. 2018

Datum: 17. april 2018, od 9. do 16. ure

Kraj: v prostorih Pomurske gospodarske zbornice, Murska Sobota

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Avstrija) organizira brezplačno delavnico - »Priprava izvoznega načrta«, ki bo potekala v torek, 17. aprila 2018, s pričetkom ob 9.30 uri  v prostorih Pomurske gospodarske zbornice v Murski Soboti.

EXPEDIRE projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom Aleša Hrovata, Vodje prodaje za trge v razvoju v podjetju Gorenje, d.d..

Poslovanje s tujimi trgi prinaša različne izzive, katerih morebitne negativne posledice podjetje lahko omili, če se na vstop na tuji trg dobro pripravi. Del priprave je tudi strukturiran načrt procesa vstopa, ki vključuje več nujnih elementov priprave, kot npr. SWOT analiza, finančni načrt, vključeni zaposleni, ipd. Podrobna analiza teh elementov lahko pomeni časovni in finančni prihranek ob zmanjšanju tveganja vstopa, na drugi strani pa prinese večjo učinkovitost.

Udeleženci delavnice boste pridobili potrebne veščine, znanja in orodja za učinkovito pripravo izvoznega načrta. Predavatelj vas bo preko teoretične podlage vodil do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, po izteku glavnega dela pa bo še priložnost za individualni razgovor z njim, v okviru razpoložljivega časa.

Delavnica je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje do petka, 13. aprila 2018, do konca dneva. Število mest je omejeno!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj