Brezplačna delavnica - »Sinergija poslovne strategije in organizacijske kulture«, Nova Gorica

Brezplačna delavnica - »Sinergija poslovne strategije in organizacijske kulture«, Nova Gorica

19. 09. 2017

Datum: 21. septembra 2017, od 9.00 do 14.30 ure

Kraj: v prostorih GZS, Območni zbornici za severno Primorsko, Nova Gorica (Sedejeva 2A, Nova Gorica)

»KOMPETENTNA SLOVENIJA« v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2.0 omogoča brezplačno delavnico z naslovom: "Sinergija poslovne strategije in organizacijske kulture", ki bo potekala v četrtek, 21. septembra 2017, od 9.00 do 14.30 ure v prostorih GZS, Območni zbornici za severno Primorsko, Nova Gorica (Sedejeva 2A, Nova Gorica).

  • Se zavedate, da je organizacijska kultura ključni dejavnik poslovnega (ne)uspeha slovenskih organizacij zasebnega in javnega sektorja?
  • Je prej strošek kot premoženje slovenskih organizacij?

Na delavnici bodo udeleženci pridobili (spo)znanja o merjenju in upravljanju org. kulture kot normativnega vedenjskega fenomena, ki usodno zaznamuje zmožnosti organizacij udejanjati svoje poslovne strategije in vizije. Org. kultura namreč lahko močno ovira ali pa spodbuja realizacijo ciljev. Izbira je...vaša!

Delavnica je namenjena vsem, predvsem pa kadrovskim delavcem, ki morate pri svojem delu uveljaviti številne odločitve povezane s spremembo vedenja zaposlenih. Primerna je za vse ravni vodilnih in vodstvenih delavcev, vodje oddelkov, vodje projektov, samostojne strokovne delavce, vse, ki jih zanima ali pa mora zanimati kako prevajati strategije in vrednote organizacije v dnevna vedenja zaposlenih!

Brane Gruban, Dialogos d.o.o. - ABC je mednarodno akreditirani poslovni komunikator in sodi med najbolj izkušene slovenske strokovnjake za management, komunikacijsko upravljanje, managersko svetovanje in coaching. Je ustanovitelj svetovalske družbe Dialogos iz Ljubljane. Njegov predavateljski opus obsega preko 1.700 seminarjev in delavnic doma in po svetu s skoraj 20.000 udeleženci iz več kot 250 slovenskih in mednarodnih organizacij, napisal pa je tudi blizu 1.900 različnih publicističnih prispevkov!

Brane Gruban, ABC je predaval v Londonu, Bruslju, New Yorku, Tampi (Florida, ZDA) in drugod po svetu. V ZDA je preživel štiri leta kot direktor marketinga Iskra Electronics, Inc., Long Island, NY.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Več

Delavnico ob finančni podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropske unije (Evropski socialni sklad) organizirajo Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS, GZS Območna zbornica za severno Primorsko, Nova Gorica ter Območno Obrtno - Podjetniška zbornica Nova Gorica.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj