Brezplačna predstavitvena delavnica »NLP Diploma«, Ljubljana

Brezplačna predstavitvena delavnica »NLP Diploma«, Ljubljana

19. 09. 2017

Vsak je sam odgovoren za kakovost svojega življenja.

Datum: 3. oktober 2017, od 17. do 19. ure

Kraj: v prostorih podjetja Transformacija d.o.o. (3. nadstropje), Stegne 7, Ljubljana

Vabljeni na brezplačno predstavitveno delavnico »NLP Diploma«, ki bo potekala 3. oktobra 2017, od 17. do 19. ure v prostorih podjetja Transformacija d.o.o. (3. nadstropje), Stegne 7, Ljubljana.

Se sliši preprosto, kajne? Življenje je tako preprosto ali tako zapleteno, kot si ga sami naredimo. Ena od prvih stvari, ki se je mora zavedati vsak, ki se loti osebnostne rasti, je, da je odgovornost za kakovost njegovega življenja le NJEGOVA.

Običajno se nam je ravno s tem dejstvom najtežje sprijazniti. Veliko lažje je, če so za naše nezadovoljstvo krivi drugi (starši, partner, otroci, služba, država, pokvarjen svet, usoda …). Ko skrbimo za kakovost svojega življenja, s tem skrbimo tudi zase in za svoje bližnje. S tem, ko se odločimo, da svoje energije ne bomo več investirali v neproduktivna vedenja in aktivnosti, ampak bomo svoj čas porabili bolj koristno, se poveča naše zadovoljstvo ter zadovoljstvo naše bližnje in širše okolice. S tem, ko se odločimo za koristne dejavnosti, lahko več prispevamo zase in za svet.

Vsebina predstavitvene delavnice:

  • kaj je NLP - nevrolingvistično programiranje,
  • predstavitev programa NLP Diploma
  • predstavitev veščin, znanj in tehnik, ki jih uči NLP in predvsem, kakšna je njihova uporabna vrednost v praksi,
  • vadba osnovnih NLP vaj in tehnik.

Trener: NLP Diplomo bo vodila Mojca Belak, NLP trenerka in NLP Master Coachinja.

Vstop prost.

Prijave:Prosijo vas, da vašo prijavo sporočite na e-naslov: info@transformacija.com ali po telefonu na številko: 040 521 335 oziroma preko spletnega obrazca.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj