Brezplačna delavnica - »Kako uspeti v poslu« - podjetniški nasveti iz prve roke, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Kako uspeti v poslu« - podjetniški nasveti iz prve roke, Ljubljana

12. 09. 2017

Datum: 26. september 2017, od 11.00 do 15.00 ure

Kraj: CNVOS, Povšetova ulica 37, Ljubljana

Delujete v nevladnem sektorju, pa veste, da vaša organizacija še ni uspešna toliko, da bi imeli zadovoljujoče prihodke. Zavedate se priložnosti, ali pa mogoče še ne, veste pa, da si želite uspeti in  to z družbeno odgovorno dejavnostjo.

Če vas zanima kako uspeti, kje tičijo tržne priložnosti, kako jih poiskati in kako v sebi prebuditi velikana, z vsemi podjetniškimi sposobnostmi, ste prav vi tisti, ki ste še posebej vabljeni na brezplačno delavnico, ki bo potekala 26. septembra 2017, od 11.00 do 15.00 ure v prostorih CNVOS, Povšetova ulica 37, Ljubljana, kjer boste iz prve roke izvedeli, kako se izstreliti iz povprečja.

Na delavnici bo vse znanje delil dr. Franc Vodic, direktor zavoda VEC, pred tem je bil gonilna sila na Gea Collegu in to več kot 20 let. Razvijal je institucijo, ki od nekdaj velja za valilnico podjetnikov. Vse znanje, ki ga še vedno nadgrajuje,  prenaša prav na mikro, mala in srednja podjetja. Zato vam bo  iz prve roke povedal, kaj je pogoj za uspeh in kako to doseči. Svoj lonček, kot kadrovica, kot poznavalka prednostnih področij razvoja EU in SLO, tudi kot svetovalka kako zvabiti iz vsakega posameznika tisto, kar je velikokrat v nas skrito, pa je za uspeh v življenju in pri delu nujno, bm pridala tudi Nives Fortunat Šircelj.

Zakaj se udeležiti prav te delavnice?

  • Ker vam bodo razkrili orodja za doseganje višje prodaje (storitev ali produktov)
  • Ker vas bodo oborožili s konkretnimi idejami in predlogi, kje se skrivajo tržne priložnosti in kako jih doseči.
  • Spoznali in razumeli boste kaj odlikuje in motivira uspešne
  • Ker se boste družili in mrežili, spoznavali s čim se ukvarjate in navezovali poslovne kontakte.

Vsebina delavnice:

Psihološki triki višanja prodaje (11.00 - 12.30 ure)

  • Spoznavanje značilnosti današnjega kupca, kaj ga motivira, da se bo odločil prav za vaš proizvod ali storitev
  • Tehnike pogajanj, od česa so odvisne, kako učinkovito komunicirati s strankami
  • Kako izkoristiti Paretovo načelo delovanja, ko z manj naredimo več. Pri majhnem številu zaposlenih, je to še toliko bolj pomembno.

Predstavitev marketinških pristopov za povečanje prodaje (12.45 - 15.00 ure)

  • Kako prepoznati poslovne priložnosti in nove tržne niše
  • Kaj je podjetniški marketing, kako si z njim pomagati za doseganje rezultatov
  • Kako z malo denarja narediti velike premike in prodajati uspešneje
  • Predstavitev marketinške podpore za hiter in učinkovit vstop na trg ali višanje tržnega deleža

Komu je delavnica namenjena:

  • Vsem nevladnim organizacijam, (ne glede na organizacijsko obliko), ki so vezani na prodajo proizvodov ali storitev ali pridobivanje podpornikov
  • Socialnim podjetnikom
  • Ostalim zainteresiranim, ki bi želeli delati v družbeno odgovorni dejavnosti pa ne vedo, kje so tržne priložnosti
  • Vodstvu, vodjem, zaposlenim

Predavatelja:

  • Franc Vidic, Zavod VEC, specialist za razvoj in rast malih podjetij. Je podjetnik, predavatelj in svetovalec. Je eden izmed kreatorjev zgodbe GEA College v prvih 25 letih poslovanja. Večino časa se je ukvarjal z razvojem in trženjem novih produktov namenjenih podjetnikom in obrtnikom v Sloveniji pa tudi v drugih Evropskih državah. Rad ima izzive, je avtor več strokovnih člankov in monografij. Priročnik: »Kako narediti dober poslovni načrt« in »Kako napisati dober marketinški načrt« sta med uspešnicami na Applovi »Ibook store«. Je ekspert za podjetniški marketing, ko hočemo z malo denarja dosegati velike učinke, zagovarja povezovanje, mreženje in sodelovanje.
  • Nives Fortunat Šircelj, univ. dipl. psih., Zavod ZAPOSLISE, svetovalka za kadrovsko področje in interne odnose z javnostmi. Vodila je kadrovske službe  z do 1700 zaposlenimi. Bila je predsednica  komisij za izobraževanja pri GZS in TZS.   Je vabljena predavateljica v raznih izobraževalnih institucijah in podjetjih. Piše, svetuje in predava vodstvu, vodjem, kadrovskim službam, zaposlenim, teme vezane na razvoj kadrov, vodenje, medgeneracijsko sodelovanje, učinkovito komuniciranje, razvoj osebnih in managerskih potencialov. Svetuje pri izdelavi internih aktov in pravilnikov, sodobnega nagrajevanja in motiviranja. Veliko časa posveča tudi razvoju socialnega podjetništva.

Udeležba je brezplačna.

Kako se prijaviti: Prijavite se na e-naslov: nives.sircelj@zavod-zaposlise.si. Ker bo delavnica potekala interaktivno, je število mest omejeno, zato se prijavite čim prej, najkasneje do petka 22. 9. 2017. Če si želite informacije na konkretni izziv, vprašanja prav tako posredujte do 22. 9. 2017.

Dodatne informacije: Tel: 041 733 369.

Operacijo delno financira EU, iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: »Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast« in prednostne naložbe »Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj