Konferenca - »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«, Ljubljana

Konferenca - »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«, Ljubljana

06. 06. 2017

Datum: 15. junij 2017, od 14. do 20. ure

Kraj: NLB Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana

Vabljeni na tradicionalni dogodek, ki bo že osmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v centru Ljubljane, dogodek pa Zavod mladi podjetnik organizira v partnerstvu z NLB v CIPu. Tokratne tematike bodo povezane z internacionalizacijo in rastjo podjetja.

Nadaljujejo s pletenjem rdeče niti iz lanskega leta, ko ste lahko spoznavali izzive rasti. Eden ključnih korakov uspešnih mladih podjetij, ki ponavadi sledi veliki rasti podjetja na matičnem trgu, je širitev na tuje trge. Poleg pozitivnih elementov in povečanega potenciala, ki ga prinese širitev na večji trg, je poslovanje na tujem precej različno od poslovanja zgolj v matični državi.

Preden mlado podjetje sploh lahko razmišlja o mednarodnem poslovanju, mora poskrbeti za delovanje nekaterih ključnih področij poslovanja malega podjetja, kot so:

  • delegiranje nalog na zaposlene,
  • vzpostavitev procesov v podjetju,
  • zaposlovanje novih sodelavcev,
  • vzpostavitev sistema nagrajevanja,
  • pridobitev povratnih ali nepovratnih sredstev za širitev poslovanja. 

Za predavanja se dogovarjajo z gosti iz mladih, uspešnih slovenskih podjetij. Iz prve roke boste slišali njihove izkušnje in odzive na reševanje izzivov povezanih s področji, s katerimi se večinoma sreča vsako mlado podjetje.

Dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! pomeni tudi zaključek aktivnosti v okviru izbora Mladi podjetnik leta 2017. V začetku junija bo namreč na sporedu dogodek Predstavitve polfinalistov izbora Mladi podjetnik leta, kamor vas prav tako vabijo. V okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! bodo razglasili tudi zmagovalca izbora Mladi podjetnik leta 2017. Povezovalec dogajanja bo serijski mladi podjetnik Peter Bruner.

Po predstavitvah sledi neformalno druženje v bližnjem lokalu in proslavitev 10 letnice delovanja Zavoda mladi podjetnik.

Dodatne informacije in prijave

Partnerji:

 
Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj