Poslovno sodelovanje - 4. 4. 2017

Poslovno sodelovanje - 4. 4. 2017

04. 04. 2017

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRDE20170214001

Nemško podjetje, specializirano za načrtovanje in integracijo najsodobnejših avtomatiziranih sistemov za avtomobilsko industrijo išče partnerje v vzhodni Evropi za sklenitev proizvodnih dogovorov. Potencialni partnerji morajo biti iz strojno-mehaničnega sektorja (struženje, rezkanje, varjenje,…) za proizvodnjo delov, ki jih družba zahteva.

Oddaja interesa

BRUK20170303001

Britanski spletni trgovec na drobno, specializiran za otroška oblačila in otroško potovalno galanterijo se želijo razširiti v sektor kozmetike, predvsem krem in šamponov. Podjetje išče evropske proizvajalce kozmetičnih krem za proizvodnjo v okviru sporazuma o izdelavi. Podjetje pričakuje ustrezne certifikate/ testiranja, da se zagotovi, da gre za izdelek, ki je varen za dojenčke in prodajo v Evropi.

Oddaja interesa

BRIT20170317001

Italijansko podjetje je razvilo inovativno paleto naprav, ki zmanjšujejo vibracije motorja in kalibrirajo pretok emisij plinov, ki jih proizvaja motor z notranjim izgorevanjem. S tem se lahko zmanjša porabo goriva za vse vrste motorjev in kot posledico zmanjšanja škodljivih emisij. Podjetje išče dolgoročnega partnerja v tujini za proizvodno sodelovanje.

Oddaja interesa

BRGR20170313001

Grško trgovsko podjetje za notranje materiale in dekorativne  dodatke išče nove dobavitelje visoko kakovosti izdelkov kot so zavese, oblazinjeno pohištvo, rjuhe, odeje, pregrinjala, karnise za zavese in ostali dodatki. Podjetje ponuja distribucijski sporazum v obliki ekskluzivnega zastopništva na grškem trgu.

Oddaja interesa

BRUK20161207002

Britansko podjetje proizvaja prenosne in cenovno ugodne peči na pelete in dodatke. Podjetje se ukvarja s prodajo svojih izdelkov na 50 trgih in ima skladišča v Veliki Britaniji, ZDA in Avstraliji. Podjetje išče proizvajalca peletov za dobavo lesenih peletov v skladu s pogodbo za proizvodnjo.

Oddaja interesa

BRPL20161222002

Poljski distributer naravne kozmetike in izdelkov za osebno nego, je zainteresiran za vzpostavitev poslovnega sodelovanja z certificiranimi proizvajalci in podjetji, ki imajo nove in inovativne kozmetične izdelke. Podjetje ponuja sklenitev trgovskih sporazumov.

Oddaja interesa

BOCZ20170209001

Češko podjetje išče distributerje ali partnerje za trgovsko zastopanje za svoje izdelke, ki so alternativna rešitev antibakterijskim/proti-glivičnim veterinarskim antibiotikom in temeljijo na osnovi srebrovih molekul. Izdelki, ki temeljijo na nanotehnološki tehnologiji se lahko uporabljajo tako za majhne kot velike živali. Portfelj izdelkov vključuje  gele  in kreme za celjenje ran, izdelki za čiščenje zunanjega sluhovoda, izdelke za preventivno zobozdravstvo, dezodorante za odpravo smradu itd.

Oddaja interesa

BODE20170130002

Nemško podjetje, specializirano za e-tekočine za elektronske cigarete je razvilo mešalnega robota za e-tekočine. Mešalni stroj za tekočine proizvaja posamezne zmesi za e-cigarete. Potrošniki lahko neposredno nastavijo želene mešanice prek spleta. Podjetje išče partnerje za sporazume o trgovskem zastopanju ali  o distribuciji storitev.

Oddaja interesa

BOPL20161201004

Srednje veliko podjetja iz Poljske, proizvajalec XL in XXL spodnjega perila za ženske, išče mednarodne trgovske partnerje za sodelovanje na podlagi zastopniškega dogovora ali sporazuma za distribucijo. Podjetje uporablja dobro izbrane in kvalitetne materiale, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost spodnjega perila.

Oddaja interesa

BOTR20170130001

Turško podjetje z izkušnjami v proizvodnji kovinskih fasadnih sistemov, išče partnerje za distribucijo svojih izdelkov v državah EU. Podjetje ponuja 3 različne kovinske fasadne sisteme/izdelke: ekspandirana kovinska fasada, perforirana kovinska fasada in drsno-zložljivi fasadni sistem.

Oddaja interesa

BODE20170206001

Nemško podjetje specializirano v mikro-kovinski brizgalni tehnologiji (Micro metal injection moulding technology)  za ustvarjanje majhnih in zapletenih kovinskih delov za serijsko proizvodnjo ponuja svoje proizvodne storitve  podjetjem oz. ponuja  licenciranje za uporabo tovrstne tehnologije drugim proizvodnim podjetjem.

Oddaja interesa

BORU20170315001

 

Rusko podjetje specializirano za proizvodnjo požarnih-bio-zaščitnih premazov (požarni bio-zaščitni premazi/sredstva za zaščito lesa, antiseptiki za les, beton, kamen, opeko, izdelki za ognjevzdržnost tkanin, preprog, itn.) išče partnerje za distribucijo in trženje izdelkov na novih trgih in ponuja sklenitev dogovora o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj