Socialno podjetništvo - priložnost za mlade podjetnike - predstavitev projekta IdeanNovaShip, Ljubljana

Socialno podjetništvo - priložnost za mlade podjetnike - predstavitev projekta IdeanNovaShip, Ljubljana

14. 03. 2017

Datum: 21. marec 2017, ob 8.30 uri

Kraj: v prostorih GEA College - Fakultete za podjetništvo, Dunajska 156, Ljubljana

Z IdeanNovaShip do lastnega socialnega podjetja

Ste mladi, inovativni in drzni? Imate podjetniško idejo, ki lahko prinaša veliko več kot zgolj finančno perspektivo? Tudi če še nimate oblikovane ideje, nenehno razmišljate, kako bi lahko prispevali in kaj bi lahko naredili, da razrešite vsaj en realni problem, ki obstaja v današnji družbi? Potem je udeležba na dogodku o socialnem/družbeno odgovornem podjetništvu v okviru projekta IdeanNovaShip prava odločitev za vas!

GEA College - Fakulteta za podjetništvo kot partnerka v mednarodnem projektu spodbujanja socialnega podjetništva IdeanNovaShip, vabi vse mlade s podjetniško žilico in velikim čutom odgovornosti za družbo, da se pridružijo na predstavitvenem dogodku projekta IdeanNovaShip.

Dogodek bo potekal 21. marca, 2017, v prostorih GEA College (Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana), s pričetkom ob 8.30 uri.

Program

Na dogodku bodo iskali mlade do 28. leta, ki se bodo vključili v usposabljanje za realizacijo lastnih socialno-podjetniških idej oziroma podjetniških idej z družbenim učinkom.

Trije mladi iz Slovenije, ki bodo izbrani glede na predloženi projekt, bodo dobili enkratno priložnost udeležiti se pilotnega mednarodnega tabora, ki ga bodo izvedli že letos junija v Volosu, Grčija. Mednarodna skupina udeležencev tabora bo s pomočjo izkušenih mentorjev iz Bolgarije, Italije, Grčije, Španije, Turčije in Slovenije razvijala svojo podjetniško idejo ter pridobila veliko novega, zelo specifičnega poslovnega znanja.

Prijava: Na dogodek se lahko prijavite z izpolnitvijo prijavnice. Prijava na dogodek je obvezna in je za udeležence brezplačna.

Več informacij o projektu IdeanNovaShip lahko najdete tukaj in na spletni strani: http://ideannovaship.eu/.

Dodatne informacije: Za informacije lahko pokličete tudi koordinatorko projekta mag. Majdo Gartner, Tel: (01) 5881 309.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj