Zgrabite izziv in se prijavite na delavnico "IZZIVI MLADIM" v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Novem mestu

Zgrabite izziv in se prijavite na delavnico "IZZIVI MLADIM" v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Novem mestu

14. 03. 2017

Datum: april 2017

Kraj: Koper, Ljubljana, Maribor in Novo mesto

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim preživninskim skladom Republike Slovenije vabi študente k aktivni udeležbi na brezplačni delavnici »Izzivi mladim«.

Delavnica je namenjena študentom, ki želijo sodelovati s podjetji in drugimi organizacijami pri razvoju njihovih izdelkov in storitev v okviru javnega razpisa Po kreativni poti do znanja. Ob podpori mentorja boste z uporabo metode vitkega inoviranja preverili problem in oblikovali rešitve ter pripravili poslovni model.

Delavnica omogoča zelo učinkovit zagon vašega novega projekta / idej.

Program delavnice

Predhodne prijave za delavnice v sredini aprila 2017 zbiramo na naslednji povezavi. Minimalno število prijavljenih timov na posamezni lokaciji je 7.

Možne lokacije:

  • Koper
  • Ljubljana
  • Maribor
  • Novo mesto

Udeležba na delavnici je za študente in predstavnike podjetij ter fakultet brezplačna.

Na delavnici bodo študenti prisotni ves čas, predstavniki podjetij in organizacij ter fakultet pa v uvodnem in zaključnem delu. Podjetje zagotovi vsaj enega sodelavca, ki se bo lahko vključeval v delo z mladimi v okviru enotedenskega programa (kontaktna oseba za telefonski stik z ekipo mladih).

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronskega naslova: izzivimladim@spiritslovenia.si.

Več informacij o delavnicah: www.mladimsedogaja.si in na www.sklad-kadri.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj