Poslovno sodelovanje - 22. 11. 2016

Poslovno sodelovanje - 22. 11. 2016

22. 11. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-nov-31

Britanski specialist za zaposlovanje z izkušnjami pri zaposlovanju v gostinskih in  turističnih sektorjih (hoteli, restavracije, počitniške destinacije, gostilne in gostinske storitve) želi vzpostaviti partnerstva z agencijami za zaposlovanje in izobraževalnimi ustanovami (šole, univerze in zasebni sektor). Ponuja storitveni dogovor s kadrovskimi strokovnjaki in zaposlitvenimi organizacijami, ki imajo izkušnje z rekrutiranjem kandidatov/-tk v svoji regiji.

EEN-nov-32

Poljski proizvajalec inovativne opreme za video in filmskih kamere iz aluminija išče podizvajalca na področju trdega črnega eloksiranja.

EEN-nov-33

Britanski spletni trgovec na drobno specializiran za prodajo sezonskih produktov in daril, išče evropske dobavitelje sezonskih izdelkov in daril. Podjetje išče nove izdelke, da jih doda v svoj prodajni portfelj. Dobavitelji bodo morali biti prilagodljivi v partnerstvu. Iščejo tudi dobavitelje z »drop-shipping« možnostmi.

EEN-nov-34

Češki proizvajalec in izvoznik visoko kakovostnih mikro/mini pivovarn narejenih po meri išče evropske dobavitelje nerjavnega eliptičnega /zaokroženega / stožčastega dna posode, ki se uporablja kot »zaključek« posode v pivovarni.

EEN-nov-35

Danska agencija specializirana za stavbno gradnjo in gradbene storitvene dejavnosti išče nove dobavitelje gradbenih materialov, kot so betonski izdelki, peči in jekleni izdelki iz vsega sveta. Podjetje ponuja dostop do danskega trga in ima dobro razvejano mrežo tako za izvajalce in za podjetja v gradbeni industriji.

EEN-nov-36

Belgijsko podjetje za načrtovanje dogodkov, specializirano za dekoriranje različnih vrst dogodkov, išče proizvajalce notranje dekoracije, moške in otroške dodatke. Izdelke bi podjetje tržilo prek svojega bloga in jih prodajalo prek svoje spletne trgovine. Prednost bodo imeli  izdelki, ki prihajajo iz Azije, Afrike in Latinske Amerike.

EEN-nov-37

Britansko podjetje s sedežem v Londonu, je razvilo nov, inovativen sistem/koncept za shranjevanje nakita. Gre za nov dizajn, ki ponuja lahek način za shranjevanje in iskanje nakita. Podjetje je v zgodnji fazi zagona in trenutno išče proizvodno podjetje za proizvodnjo sistema za shranjevanje nakita, v skladu s pogodbo za proizvodnjo. Potencialno partnerstvo je ključnega pomena za proizvodnjo tega koncepta.

EEN-nov-38

Britanski trgovski posrednik išče zanesljivega dobavitelja za zagotavljanje rafiniranega sončničnega olja v vseh vrstah embalaže (PET, plastična vrečka, bobni) in v razsutem stanju (Flexi-tanks). Podjetje ponuja sporazum o distribuciji in nabavo velikih količin rafiniranega sončničnega olja za izvoz v države po Evropi in Aziji.

EEN-nov-39

Britansko podjetje išče distributerje v Sloveniji za svojo linijo statičnih in mobilnih paletnih polic, kot tudi industrijskih polic. Podjetje ponuja distribucijski sporazum potencialnim distributerjem.

EEN-nov-40

Rusko podjetje iz regije Sverdlovsk specializirano za proizvodnjo opreme za vrtanje, ki se uporablja v infrastrukturi, gradnji cest in mostov, ponuja orodja za vrtanje in išče partnerje za sklenitev pogodb o distribucijskih storitvah in proizvodnih sporazumov.

EEN-nov-41

Jordansko zagonsko podjetje je izdelalo in testiralo robotsko vozilo, ki lahko zazna protipehotne mine in jih odstraniti brez posredovanja človeka. Podjetje se zanima za sodelovanje z evropskimi proizvajalci opreme za odkrivanje zemeljskih min, ki so zainteresirani za sklepanje sporazumov o trgovskem zastopanju.

EEN-nov-42

Nizozemsko podjetje, ki se ukvarja s čiščenjem voda ponuja učinkovit filtrirni sistem z visoko hitrostjo toka za različne aplikacije čiščenja vode in odpadne voda. Zaradi svoje edinstvene kombinacije visoke gostote in visoke poroznosti je filtrirni sistem sposoben zajemati in shranjevati suspendirane trdne delce pri visokih stopnjah filtracije. Poroznost zmanjša tako padec tlaka v filtru in porabo energije. Podjetje išče distributerja v različnih tržnih sektorjih, vključno z odpadnimi in tehnološkimi vodami.

EEN-nov-43

Špansko podjetje, specializirano za hitro prototipiranje ponujajo široko paleto hitrih tehnologij prototipiranja za izdelavo izdelkov v 3D, ponuja svoje storitve in išče podizvajalske ali storitvene sporazume.

EEN-nov-44

Poljsko podjetje ponuja senzorno opremo za razvoj in rehabilitacijo motoričnih spretnosti, izdelano v skladu s potrebami naročnika. Ponudba vsebuje med drugim: terapevtske gugalnice, mehke predore, terapevtske igrače, plezalne stene, rotacijske plošče, itd. Podjetje išče agente.

EEN-nov-45

Poljsko podjetje, specializirano za podatkovne analize in velike podatke išče partnerje v tujini, ki se zanimajo za implementacijo inovativnih storitev rudarjenja podatkov in rešitev strojnega učenja, ki se uporabljajo za napovedovanje vedenja uporabnikov, analizo kreditnega tveganja, odkrivanje goljufij, modeliranja trga, napoved kriminalitete in dodeljevanje sredstev. Podjetje ponuja podizvajalske storitve.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj