Avstrija vabi - predstavitev avstrijskih poslovno-kongresnih ponudnikov, Ljubljana

Avstrija vabi - predstavitev avstrijskih poslovno-kongresnih ponudnikov, Ljubljana

20. 09. 2016

Datum: 28. september2016, ob 10. uri

Kraj: v dvorani Palacij na Ljubljanskem gradu

Iščete nove poslovne partnerje? Si želite dodatnega znanja, praktičnih izkušenj in novih idej ali pa le skupnega druženja ob odličnih dobrotah avstrijske kuhinje?

V sredo, 28. septembra 2016, ob 10. uri se bodo v dvorani Palacij na Ljubljanskem gradu predstavili avstrijski hoteli, ki nudijo odlične nastanitvene in kongresne kapacitete.

Brezplačno udeležbo omogočajo vsem, ki se v podjetjih in agencijah ukvarjate z organizacijo konferenc, seminarjev, sprejemov, teambuildingov in drugih poslovnih ter družabnih dogodkov.

K udeležbi vabijo tudi slovenske turistične organizacije in organizatorje potovanj, saj predstavlja dogodek odlično priložnost, da se srečate s predstavniki avstrijskega turizma in seznanite z najnovejšimi ponudbami ter informacijami iz Avstrije.

Obširnejše opise avstrijskih udeležencev najdete tukaj.

Prijave: Vašo udeležbo potrdite na ljubljana@advantageaustria.org. Za udeležence dogodka imajo rezervirana brezplačna parkirna mesta neposredno pred gradom oziroma jim nudijo brezplačno povratno vožnjo z vzpenjačo. Prosijo vas, da jim sporočite, za katero možnost ste se odločili.

Dodatne informacije: Več informacij o dogodku najdete na spletni strani: www.advantageaustria.org/si/. Za dodatna vprašanja je na voljo Mateja Heindler, Tel: (01) 513 97 78.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj