Gospodarsko srečanje - »Designed for Business 2016« (Zagreb, Hrvaška)

Gospodarsko srečanje - »Designed for Business 2016« (Zagreb, Hrvaška)

19. 04. 2016

Datum: 2. junij 2016

Kraj: Zagreb, Muzej sodobne umetnosti (Muzej suvremene umjetnosti)

Spoznajte svoje potencialne partnerje s področja kreativnih industrij!

  • Se ukvarjate z dizajnom, mediji, kulturno, umetnostjo ali arhitekturo? Želite razširiti poslovanje izven meja Slovenije ali najti partnerje za skupne projekte v sektorju kreativnih industrij?
  • Ste morda proizvajalec, ki želi svojim produktom vdihniti »novo življenje« ter potrebujete strokovnjake za dizajn, nove medije in branding?
  • Ali pa morda želite izboljšati kulturno ponudbo v vašem mestu ali regiji ter vas zanimajo skupni projekti, izmenjava izkušenj in partnerji iz tujine?

Če je odgovor na katero od vprašanj »DA«, imamo za vas rešitev!

Pridite na gospodarsko srečanje »Designed for Business 2016«.

Gospodarsko srečanje (ang. matchmaking, brokerage, b2b) so sestanki, ki vam omogočajo, da najdete potencialne poslovne partnerje in sodelavce v regiji, EU in širše. Partnerji se boste srečali na predhodno dogovorjenih, 20-minutnih sestankih. Vse funkcionira hitro in preprosto!

Kje?

V Zagrebu, v Muzeju sodobne umetnosti (Muzej suvremene umjetnosti).

Kdaj?

2. junija 2016.

Kaj morate storiti?

  1. Obiščite spletno stran Designed for Business;
  2. Registrirajte se in ustvarite kratek profil svojega podjetja oziroma organizacije tukaj ter napišite kaj nudite, oziroma kaj iščete (v galerijo lahko dodati tudi fotografije svojih projektov/proizvodov).
  3. Do 12. maja na spletni strani Designed for Business tedensko pregledujte profile drugih podjetij in organizacij, ki so se prijavile na gospodarsko srečanje (matchmaking) in si zabeležite tiste, ki vas zanimajo.
  4. Od 12. maja lahko pričnete z dogovarjanjem sestankov na lastno pobudo, ali pa sprejemate vabila na sestanek.
  5. Pridite 2. junija v Muzej sodobne umetnosti v Zagrebu in spoznajte svoje potencialne poslovne in projektne partnerje.

Sodelovanje na dogodku je brezplačno.

Soorganizator dogodka RAZ:UM organizira brezplačen prevoz v Zagreb za tiste, ki boste na dogodku aktivno sodelovali (objavili svoj profil na spletni strani Designed for Business). O prevozu boste pravočasno obveščeni, informacije pa lahko dobite na e-naslovu: darija.cvetko@guest.um.si.

Gospodarsko srečanje poteka v času Meseca kulturnih in kreativnih industrij: http://mjesec.hkkkki.eu/, ki poteka od 16. 5. - 21. 6. 2016. Program in ostale informacije bodo podane naknadno.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj