Mladi socialni podjetniki, odprt je razpis za program štipendiranja

Mladi socialni podjetniki, odprt je razpis za program štipendiranja

08. 03. 2016

Vir in informacije: Zavod mladi podjetnik, 23. 2. 2016, http://mladipodjetnik.si/, Avtor: Maruša Žibert

Program štipendiranja je namenjen 20 mladim socialnim podjetnikom, ki skozi svoje projekte promovirajo družbene spremembe in povezujejo mlade z lokalno skupnostjo. Preverite, ali zadostujete pogojem za pridobitev štipendije.

Kdo lahko sodeluje?

Osebe, stare med 18 in 29 let, s tekočim znanjem angleškega jezika (prijavnica mora biti izpolnjena v angleščini). Na razpis se lahko prijavijo tudi ustanovitelji ali soustanovitelji obstoječega podjetja, ki deluje vsaj eno leto. Potrebna pa bo udeležba na treningih, ki bodo potekali med 5. in 15. oktobrom v Costa Rici.

Rok za prijavo je 13. marec 2016, prijavitelji pa bodo o statusu obveščeni 13. junija 2016.

Prijavnica je razdeljena na sedem delov. Prav vsak mora biti izpolnjen, da bo prijava sploh obravnavana. Posredovati morate osnovne informacije o vas, med drugim tudi kontaktne podatke, posneti video in ga objaviti na spletu.

Razkriti boste morali ključne elemente za vaš socialni podvig, vključno z vplivom, glavnimi aktivnostmi in dosežki. Prav tako pa obrazložiti vaš poslovni model.

Spoznati želijo tudi vašo preteklost, v kariernem smislu, seveda. Predstavitve morebitne vodstvene dosežke in željo po znanju, ki vam bi jo prinesel izbor za štipendijo.

Več o štipendijah in prijavi si lahko ogledate tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj