Brezplačna poslovna svetovanja v okviru 10. Slovenskega foruma inovacij

Brezplačna poslovna svetovanja v okviru 10. Slovenskega foruma inovacij

10. 11. 2015

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, 10. 11. 2015, http://www.spiritslovenia.si/

Še teden dni nas loči do jubilejnega, 10. Slovenskega foruma inovacij, ki bo 17. in 18. novembra 2015 pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja potekal v Športnem centru HIT v Šempetru pri Gorici.

Na dogodku bo na ogled 45 najboljših inovacij, in sicer 33 inovativnih proizvodov in 12 inovativnih storitev z različnih področij. V bogatem izobraževalnem programu bo več kot 40 strokovnjakov, inovatorjev, predstavnikov podpornega okolja in mednarodnih organizacij delilo svoje poglede na ključna vprašanja, s katerimi se srečujejo inovativni posamezniki in podjetja na poti razvoja inovacije od ideje do globalnega igralca. Udeleženci pa bodo imeli tudi možnost poslovnih srečanj s strokovnjaki različnih področij.

Udeležba na forumu je brezplačna, vendar je obvezna prijava na dogodek.

Udeleženci dogodka bodo imeli v okviru poslovnega stičišča možnost tako imenovanih hitrih poslovnih srečanj Speed Networking s strokovnjaki s širokega nabora področij, prijave na hitra srečanja so obvezne in sicer preko spletne strani Eventbrite ali mobilne aplikacije.

Ob 10-letnici Slovenskega foruma inovacij SPIRIT Slovenija spreminja koncept dogodka, ki je prerasel namen splošnega osveščanja slovenske javnosti o pomenu inovativnosti. V letošnjem letu dogodek postaja mednarodna prireditev z vključevanjem javnosti iz srednje in JV Evrope. Povezuje se z Coinvest Venture Days, globalnim dogodkom za prebojna tehnološka podjetja in pametni kapital, ki se ga udeležuje preko 100 mednarodnih investitorjev za hitro rast poslovanja, od mednarodnih poslovnih angelov, pospeševalnikov, družb tveganega kapitala in korporativnih investitorjev. Vizija agencije SPIRIT Slovenija je, da dogodek postane ena od pomembnejših inovacijsko-investicijskih prireditev v tem delu Evrope, s tem pa prispeva k vzpostavljanju poslovnih vezi med slovenskim in tujim inovativnim potencialom.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj