Brezplačna predstavitev aktualnih javnih razpisov za pridobitev ugodnih kreditov in nepovratnih sredstev za podjetja in podjetnike, Murska Sobota

Brezplačna predstavitev aktualnih javnih razpisov za pridobitev ugodnih kreditov in nepovratnih sredstev za podjetja in podjetnike, Murska Sobota

29. 09. 2015

Datum: 1. oktober 2015

Kraj: v prostorih Kluba PAC (4. nadstropje), Lendavska 5a, Murska Sobota

Regionalna razvojna agencija Mura d.o.o. kot točka VEM (Vse na Enem Mestu) organizira brezplačno predstavitev aktualnih javnih razpisov za pridobitev ugodnih kreditov in nepovratnih sredstev za podjetja in podjetnike, ki bo potekala v četrtek, 1. oktobra 2015, ob 13.00 uri v prostorih Kluba PAC (4. nadstropje), Lendavska 5a, Murska Sobota. Delavnica bo trajala okvirno do 15.00 ure.

Program delavnice:

  1. PREDSTAVITEV AKTUALNIH JAVNIH RAZPISOV (nepovratna sredstva/subvencije, ugodni krediti in garancije…) TER VZPODBUD ZA RAZVOJ PODJETNIŠTVA (Slovenski podjetniški sklad,  JRRS Ribnica, SID banka…)
  2. PREDSTAVITEV PODJETNIŠKIH NOVOSTI IN BREZPLAČNIH STORITEV TOČKE VEM (Vse na Enem Mestu)
  3. VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Aktualne javne razpise in vzpodbude za razvoj podjetništva bo predstavil Roman Wolf iz RRA Mura d.o.o.

Delavnica je za vse udeležence brezplačna.

Prijave: Prijave na delavnico sprejemajo do srede 30. septembra 2015 oz. do zapolnitve mest na e-naslov: valentina@rra-mura.si ali roman@rra-mura.si. V prijavi napišite naziv podjetja, ime in priimek udeleženca in e-mail udeleženca.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj