EXPO Milano 2015: Slovensko-brazilski poslovni dogodek (Milano, Italija)

EXPO Milano 2015: Slovensko-brazilski poslovni dogodek (Milano, Italija)

08. 09. 2015

Datum: 9. september 2015

Kraj: Milano, Italija

Slovenska podjetja vabljena na slovensko - brazilski poslovni dogodek, ki bo potekal 9. septembra 2015 v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015 na slovenskem paviljonu.

Brazilsko delegacijo bo vodila ga. Carla Rossetti, vodja komuniciranja z mednarodno javnostjo na Federaciji industrij Sao Paulo- FIESP- Oddelek za zunanje zadeve, zunanjo trgovino in promocijo. V delegaciji bodo sodelovala srednje velika brazilska podjetja, katerih cilj je najti partnerje za izvoz svoje ponudbe v EU. Trenutno je prijavljenih 15 podjetij iz 7 različnih sektorjev: trgovina, poslovno svetovanje, IT, obnovljive energije in biotehnologija, kemija, kmetijstvo, kovinska mehanika.

Glavni interes brazilskih podjetij je najti partnerje, ki bi bili uvozniki njihovih izdelkov in/ali storitev v Evropo. Cilj obiska EXPA je spoznavanje in pridobivanje informacij o evropskem trgu.

V okviru poslovnega dogodka bomo na slovenskem paviljonu predstavili slovensko poslovno in investicijsko okolje ter možnosti za poslovno sodelovanje glede na sektorje, katere predstavljajo sodelujoča brazilska podjetja.

Seznam podjetij

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj