Brezplačni seminar - »Uspešna poslovna komunikacija«, Ajdovščina

Brezplačni seminar - »Uspešna poslovna komunikacija«, Ajdovščina

09. 06. 2015

Datum: 11. junij 2015, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4, Ajdovščina

Razvojna agencija ROD Ajdovščina vas vabi na brezplačni seminar z naslovom: »Uspešna poslovna komunikacija«, ki bo potekal v četrtek, 11. junija 2015, od 9.00 do 12.00 ure v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4, Ajdovščina.

V poslovnem svetu vsak dan pišemo elektronska sporočila, se udeležujemo sestankov, telefoniramo, pripravljamo poročila, oblikujemo poslovne predstavitve, se posvetujemo s sodelavci… Večina našega delovnega časa je namenjena komuniciranju. Komuniciranje v današnjem poslovnem svetu velja za eno glavnih konkurenčnih prednosti podjetij in posameznikov.

Udeleženci predavanja boste slišali veliko koristnih napotkov o tem, kako z jasno, celostno in spoštljivo komunikacijo ustvarjati poslovne uspehe in dobre odnose, kako se izogniti najpogostejšim napakam v besedni in nebesedni komunikaciji, zaradi katerih lahko prihaja do nesporazumov, ter kako komunicirati v težavnih situacijah.

Predavateljica:Helena Pregelj Tušar

Seminar je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani javne agencije SPIRIT Slovenija.

Prijave: E-prijavnico najdete tukaj. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete na Razvojno agencijo ROD Ajdovščina, Tel: (05) 365 36 02.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2015 »VEM 2015«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj