Brezplačna podjetniška delavnica - »Uspešna poslovna komunikacija«, Idrija

Brezplačna podjetniška delavnica - »Uspešna poslovna komunikacija«, Idrija

02. 06. 2015

Datum: 8. junij 2015, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: v računalniški učilnici Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije, Mestni trg 2, Idrija

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija vas vabi na brezplačno podjetniško delavnico z naslovom: »Uspešna poslovna komunikacija«, ki bo potekala v ponedeljek, 8. junija 2015, od 17.00 do 20.00 ure v računalniški učilnici Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije, Mestni trg 2, Idrija.

V poslovnem svetu vsak dan pišemo elektronska sporočila, se udeležujemo sestankov, telefoniramo, pripravljamo poročila, oblikujemo poslovne predstavitve, se posvetujemo s sodelavci…

Večina našega delovnega časa je namenjena komuniciranju. Komuniciranje v današnjem poslovnem svetu velja za eno glavnih konkurenčnih prednosti podjetij in posameznikov.

Udeleženci delavnice boste slišali veliko koristnih napotkov o tem, kako z jasno, celostno in spoštljivo komunikacijo ustvarjati poslovne uspehe in dobre odnose, kako se izogniti najpogostejšim napakam v besedni in nebesedni komunikaciji, zaradi katerih lahko prihaja do nesporazumov, ter kako komunicirati v težavnih situacijah.

Predavateljica: Helena Pregelj Tušar

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani javne agencije SPIRIT Slovenija.

Prijave: Za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, ki jo najdete tukaj. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete na Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo, Tel: (05) 37 43 911.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2015 »VEM 2015«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj