Znani zmagovalci Podjetne Primorske 2013

Znani zmagovalci Podjetne Primorske 2013

Znani zmagovalci Podjetne Primorske 2013

05. 12. 2013

Natečaj se je sinoči zaključil s slavnostno podelitvijo nagrad v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice v Kopru. V tekmi za najboljši poslovni načrt se je potegovalo 25 poslovnih idej, samo 12 pa se jih je prebilo v finale.

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske (UIP) v sodelovanju s partnerji že sedmo leto zapored organizira natečaj za najboljši poslovni načrt Primorske "PODJETNA PRIMORSKA" z namenom spodbujanja podjetniške miselnosti in ustanavljanja novih tržno naravnanih podjetij ter spodbujanja pretoka znanja iz univerze v gospodarstvo.

Natečaj se je sinoči zaključil s slavnostno podelitvijo nagrad v prostorih Obrtno-podjetniške zbornice v Kopru.

V tekmi za najboljši poslovni načrt se je potegovalo 25 poslovnih idej, samo 12 pa se jih je prebilo v finale.

Na zmagovalne stopničke je v kategoriji Navigator stopil Peter Rogelj s poslovnim načrtom Contour point, v kategoriji Optimist Grega Logar s poslovnim načrtom Mobilna aplikacija za pripombe, pritožbe in pohvale U2US ter v kategoriji najboljši študentski projekt Matjaž Martelanc s projektom Gravitacijska peč za ogrevanje na pelete.

Zmagovalna podjetniška tima v kategoriji Navigator in Optimist sta za nagrado prejela vavčer v protivrednosti 4.000 EUR, v kategoriji Najboljši študentski projekt pa vavčer v protivrednosti 3.000 EUR. Vsi trije so prejeli tudi enoletno brezplačno uporabo spletnega računovodskega programa Minimax.

Natečaj Podjetna Primorska organizira UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju s partnerjema, podjetjem Adriatic Slovenica in Zadružno kraško banko ter podporo Univerze na Primorskem, medijskih in ostalih pokroviteljev ter institucij podjetniškega podpornega okolja. Projekt sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in javna agencija SPIRIT.

Dodatne informacije: Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o., Ferrarska 8, Koper, Kontaktna oseba: Petra Dežjot, vodja projekta, Tel: (05) 611 79 52, e-pošta: petra.dezjot@uip.si, Spletna stran: www.uip.si.

Nazaj