Sodelujte v največjem slovenskem poslovnem stičišču

Sodelujte v največjem slovenskem poslovnem stičišču

Sodelujte v največjem slovenskem poslovnem stičišču

03. 11. 2009

Če ste podjetniški svetovalec in bi radi stopili v stik z novimi podjetji in podjetniki, vas vabimo, da se pridružite.

Slovenski forum inovacij - nacionalna prireditev, zdaj že četrta zapovrstjo, ki na oder postavi inovativne podjetniške ideje, tehnične izboljšave, predloge, inovacije, izume in inovativne izdelke, se sestoji iz razstave 30 najbolje ocenjenih s strani komisije, ki preseje tudi 10 najbolj inovativnih podjetij.

Na forumu se enkrat letno zbere inovativni potencial Slovenije, ki sprede nove poslovne mreže. Pomemben del dogodka je poslovno stičišče, kjer omogočamo inovatorjem in podjetnikom, da se srečajo z največjimi slovenskimi strokovnjaki.

1. in 2. decembra 2009 bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani organizirano največje slovensko poslovno stičišče, kjer bodo inovatorjem in podjetnikom brezplačno na voljo osebna srečanja s strokovnjaki in svetovalci z različnih podjetniških področij.

Če ste podjetniški svetovalec in bi radi stopili v stik z novimi podjetji in podjetniki, vas vabimo, da se pridružite že trenutni veliki zasedbi slovenskih strokovnjakov, ki bodo sodelovali na enem največjih podjetniških dogodkov v Sloveniji. Prijave svetovalcev za sodelovanje v poslovnem stičišču bomo sprejemali do nedelje, 8. novembra.

Tukaj najdete več informacij o načinu prijave.

Nazaj