Sodelovanje slovenskih tekstilnih podjetij in samostojnih podjetnikov v okviru projekta TCBL

Sodelovanje slovenskih tekstilnih podjetij in samostojnih podjetnikov v okviru projekta TCBL

Sodelovanje slovenskih tekstilnih podjetij in samostojnih podjetnikov v okviru projekta TCBL

23. 04. 2018

V okviru projekta TCBL (Textile & Clothing Business Labs: https://tcbl.eu/) je odprt razpis za sodelovanje slovenskih tekstilnih podjetij in samostojnih podjetnikov. Rok za prijavo je 30. 4. 2018.

Vir in informacije: E-zavod, zavod za projektno svetovanje, raziskovanje in razvoj celovitih rešitev, www.ezavod.si

V okviru projekta TCBL (Textile & Clothing Business Labs: https://tcbl.eu/) je odprt razpis za sodelovanje slovenskih tekstilnih podjetij in samostojnih podjetnikov na katerem je omogočeno:

  • pridobiti sredstva v višini 500€ za nakup tekstilnega materiala namenjenega razvoju novih produktov (iz mreže partnerjev TCBL)
  • pridobiti sredstva v višini 1000€ za izvedbo crowdfunding kampanije
  • kritje stroškov (prevoz, hotel) udeležbe na tekstilni konferenci z ogledom tekstilnega muzeja v Pratu vključno s sestankom za mreženje tekstilnih podjetij (Italija) 29. - 30. maj 2018, https://tcbl.eu/tcblconference/tcbl2018
  • brezplačen dostop do več kot 500 tekstilnih podjetij in institucij zainteresiranih za poslovno sodelovanje
  • individualno sodelovanje s tekstilnimi partnerji in možnost kritja stroškov organizacije dogodkov oziroma obiska na mednarodnih iniciativah v okviru projekta TCBL in CREATIVEWEAR
  • sodelovanje na razpisu WORTH: www.worthproject.eu kjer je možno pridobiti sredstva v višini do 10.000 €

Več o razpisu

Prijava: V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, se najprej registrirajte na spletni strani: https://tcblsso.ilabt.iminds.be/usermanager/user/register, nato sledite postopku pod točko 2. in 3. razpisa za pridružena podjetja na povezavi: https://tcbl.eu/call-associate-enterprises.

Rok za prijavo je 30. 4. 2018.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije ali pomoč pri izpolnjevanju prijave lahko pokličite na telefonsko številko: (031) 214 276 - Kontaktna oseba: Darko Ferčej ali na e-naslov: darko@ezavod.si.

Nazaj