Serija praktičnih delavnic za poslovno načrtovanje

Serija praktičnih delavnic za poslovno načrtovanje

Serija praktičnih delavnic za poslovno načrtovanje

10. 02. 2012

Novo oblikovan Start-up center Tehnološkega parka Ljubljana (TP Lj) v strateškem sodelovanju s Tovarno podjemov prihodnji teden začenja s serijo praktičnih delavnic namenjenih start-up podjetnikom.

Novo oblikovan Start-up center Tehnološkega parka Ljubljana (TP Lj) v strateškem sodelovanju s Tovarno podjemov prihodnji teden začenja s serijo praktičnih delavnic namenjenih start-up podjetnikom, ki se nameravajo prijaviti na tekmovanje Start:up Slovenija, razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada in postati člani TP Lj.

Na praktično naravnanih delavnicah, ob podpori svetovalcev centra, bodo podjetniki izdelali celovit in učinkovit poslovni načrt, katerega bodo lahko s pridom izkoristili za lastno orientacijo ter za prijavo na razpis P2, članstvo v TP Lj in tekmovanje Start:up Slovenija.

Štiri praktične delavnice sestavljajo trije moduli:

  • priprava vsebinskega dela poslovnega načrta,
  • priprava finančnih projekcij in
  • priprava jedrnatega povzetka s predstavitvijo.

Vsako delavnico sestavljata praktično predavanje na konkretnem primeru ter osebno svetovanje, ki ga bodo izvajali svetovalci Start-up centra.

Delavnice so namenjene vsem podjetnikom, ki se želijo včlaniti v Tehnološki park Ljubljana, sodelovati na nacionalnem izboru Start:up Slovenija ter na razpisu za zagon novih podjetij P2 Slovenskega podjetniškega sklada. Potekale bodo 13., 15., 16. in 22. februarja 2012 od 13.00 ure naprej na Tehnološkem parku Ljubljana in so brezplačne.

Prijave: Zaradi omejenega števila prostih mest je potrebna prijava na spletni strani: www.tp-lj.si.

Nazaj