Prijavite poslovni dogodek v okviru Evropskega tedna podjetništva 2014

Prijavite poslovni dogodek v okviru Evropskega tedna podjetništva 2014

Prijavite poslovni dogodek v okviru Evropskega tedna podjetništva 2014

22. 09. 2014

SPIRIT Slovenija vabi vse zainteresirane, da se nam pridružijo v skupni vseevropski akciji za spodbujanje podjetništva in podjetniškega duha, da izvedemo čim večje število poslovnih dogodkov na različnih lokacijah po Sloveniji, v terminu od 29. septembra do 5. oktobra 2014. Vaše dogodke lahko brezplačno prijavite do 26. septembra 2014.

Spirit Slovenija, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma ob podpori Evropske komisije in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že šesti Evropski teden podjetništva.

Evropski teden podjetništva je namenjen spodbujanju podjetništva med mladimi, zaposlenimi ali iskalci zaposlitve, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot in obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Letošnji podjetniški teden se bo odvijal od 29. septembra do 5. oktobra 2014, v 37 evropskih državah. Prireditve v sklopu vseevropska kampanjebodo organizirane na nacionalni, regionalni ali lokalni ravni, preko javnih in zasebnih podpornih institucij.

Vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružijo v skupni vseevropski akciji za spodbujanje podjetništva in podjetniškega duha, da izvedemo čim večje število poslovnih dogodkov na različnih lokacijah po Sloveniji, v terminu od 29. septembra do 5. oktobra 2014.

Vsebina dogodkov naj pokriva vse tematike vezane na podjetništvo: nove podjetniške priložnosti, ustanovitev podjetja, podjetniški proces, podporne storitve za podjetnike, inovativnost, človeške vire, trženje, internacionalizacijo podjetja, mednarodno poslovanje, raziskave in razvoj, motivacijske dejavnike podjetništva, organizacijske veščine, uporabo sodobnih tehnologij pri poslovanju ipd.

Vseevropska kampanja Evropski teden podjetništva 2014 sledi naslednjim ciljem:

  • ponuditi informacije o ukrepih Evropske unije ter državnih, regionalnih in lokalnih oblasti za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem,
  • spodbujati podjetništvo, da bo več ljudi, predvsem mladih, resno razmislilo o podjetništvu, kot o možnosti za ustvarjanje kariere,
  • dati priznanje podjetnikom za njihov prispevek k dobrobiti Evropske unije, zagotavljanju delovnih mest, inovacijam in konkurenčnosti na trgu.

Kaj pridobite s sodelovanjem?

  • objava vaših dogodkov na spletni strani Evropske komisije, Evropski teden podjetništva,
  • objava vaših dogodkov na spletnih portalih SPIRIT Slovenija,
  • objava vaših dogodkov v tedenskem podjetniškem biltenu "Moj spletni priročnik",
  • napoved vseevropske kampanje preko radijskih oglasov in spletnih portalov,
  • predstavitev kampanje v ostalih medijih preko novinarske konference in sporočil za javnost.

Prijave: Vaše dogodke lahko brezplačno prijavite do 26. septembra 2014 na naslednji spletni povezavi.

Za promocijo dogodka v kampanji Evropskega tedna podjetništva 2014 pod katerim boste oglaševali svoj dogodek, vključite tudi logotip Evropskega tedna podjetništva, ki ga lahko skopirate na spletni strani Podjetniškega portala.

Nazaj