Prijave na Imagine Cup do 20. januarja! Seattle vas pričakuje!

Prijave na Imagine Cup do 20. januarja! Seattle vas pričakuje!

Prijave na Imagine Cup do 20. januarja! Seattle vas pričakuje!

15. 01. 2014

Samo še do 20. januarja je čas za prijavo na lokalni izbor letošnjega tekmovanja Imagine Cup.

Samo še do 20. januarja je čas za prijavo na lokalni izbor letošnjega tekmovanja Imagine Cup. Nepozabno doživetje, praktične izkušnje, gradnja mreže povezav, pridobivanje referenc, veliko zabave ter privlačne nagrade je le nekaj razlogov zakaj sodelovati.

Zanimive ideje in ambiciozne ekipe

Iščejo zanimive in inovativne ideje za katerimi stoji ambiciozna študentska ekipa, ki se želi pomeriti z najboljšimi vrstniki iz celotnega sveta. Pokažite svoj talent, inovativno razmišljanje in jekleno voljo ter sodeljte na največjem študentskem tehnološkem tekmovanju! Najboljše čaka milijon dolarjev nagrad, nepozabna avantura na svetovni finale v Seattle, možnost kariernega preboja in še veliko več!

ADORA pokazala kako vrhunski smo!

Lani je slovenska ekipa ADORA iz mariborske Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru na svetovnem finalu v St. Peterburgu zasedla 2. mesto v kategoriji »Inovacije«, kar je najboljša slovenska uvrstitev v zgodovini tekmovanja. Prav tako so kot prva slovenska ekipa prejeli denarno podporo Imagine Cup Grants za nadaljno uresničevanje ideje v višini 50.000 $.

Prijava ideje in ekipe do 20. januarja

Študentje lahko svojo idejo v eno izmed treh kategorij prijavijo do 20. januarja na spletni strani: www.imagine.cup.si. Pot do svetovnega finala, ki bo letos potekal v ameriškem Seattlu, vodi preko zmage v slovenskem lokalnem izboru ter svetovnega spletnega polfinala. Svetovni finale bo potekal v mesecu juliju.

Prijava

Več informacij o tekmovanju najdete na spletnem naslovu: www.imaginecup.si.

Nazaj