Obvestilo o delovanju točk SPOT Svetovanje v času epidemije

Obvestilo o delovanju točk SPOT Svetovanje v času epidemije

Obvestilo o delovanju točk SPOT Svetovanje v času epidemije

27. 10. 2020

Vse uporabnike storitev točk SPOT Svetovanje vljudno prosimo, da vsa osebna svetovanja in registracijske postopke v čimvečji možni meri opravijo na daljavo (telefon, e-pošta ali drugimi digitalnimi orodji), za nujne osebne obiske na točkah SPOT Svetovanje pa naj se predhodno dogovorijo po telefonu ali elektronski pošti.

Zaradi poslabšane epidemiološke situacije so tudi izvajalci aktivnosti točk SPOT Svetovanje sprejeli ukrepe za zajezitev širjenja okužb.

Vse uporabnike storitev točk SPOT Svetovanje tako vljudno prosimo, da vsa osebna svetovanja in registracijske postopke v čimvečji možni meri opravijo na daljavo (telefon, e-pošta ali drugimi digitalnimi orodji), za nujne osebne obiske na točkah SPOT Svetovanje pa naj se predhodno dogovorijo po telefonu ali elektronski pošti.

Vsem uporabnikom, ki imajo kvalificirano digitalno potrdilo (KDP), priporočamo, naj postopke, ki jih omogoča portal SPOT  opravijo sami na daljavo. Seznam e-postopkov: http://evem.gov.si/info/info/e-postopki/ Če imajo uporabniki pri izvedbi postopkov vsebinska vprašanja, lahko za pomoč pokličejo svetovalca točke SPOT Svetovanje.

Za osebni obisk točk SPOT Svetovanje je obvezna najava.

Nazaj