Nova korporativna spletna stran SPIRIT Slovenija

Nova korporativna spletna stran SPIRIT Slovenija

Nova korporativna spletna stran SPIRIT Slovenija

09. 07. 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija ima novo korporativno spletno stran: www.spiritslovenia.si.

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija ima novo korporativno spletno stran. Vabimo vas, da si jo ogledate na spletnem naslovu: www.spiritslovenia.si.

Nova korporativna spletna stran SPIRIT Slovenija je namenjena informiranju različnih ciljnih skupin, medijev in širše javnosti o aktualnih novicah, dogodkih in javnih razpisih ter naročilih agencije.

V okviru spletne strani so predstavljene tudi storitve in aktivnosti agencije za uresničevanje usmeritev razvojnih programov Slovenije s ciljem doseganja inovativne, tehnološko razvite, izvozno naravnane, turistične in tujim investitorjem privlačne destinacije.

SPIRIT Slovenija upravlja dodatno še s šestim spletnimi portali in s tremi znamkami poslovnih dogodkov.

Nova spletna stran SPIRIT Slovenija ne sledi le trendom sodobnih oblikovalskih rešitev, temveč je tehnično izpopolnjena ter omogoča ciljnim skupinam dobro uporabniško izkušnjo. Spletno mesto je optimizirano za iskalnike in vključuje prilagoditev za tablične računalnike in pametne telefone ("Responsive Design").

Nazaj