Natečaj za MOSove podjetne talente 2016

Natečaj za MOSove podjetne talente 2016

Natečaj za MOSove podjetne talente 2016

29. 06. 2016

Celjski sejem d.d. vabi mlade podjetnice in podjetnike, da se udeležijo natečaja za MOSove podjetne talente 2016.

Vir in informacije: Celjski sejem d.d., http://www.ce-sejem.si/

Z natečajem MOSovi podjetni talenti 2016 do brezplačne predstavitve na mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti

Celjski sejem d.d. vabi mlade podjetnice in podjetnike, da se udeležijo natečaja za MOSove podjetne talente 2016. MOS (Mednarodni sejem obrti in podjetnosti) je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki je v več kot štirih desetletjih omogočil številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot na tujih trgih.

V družbi Celjski sejem d.d. kot organizator sejma MOS želijo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se predstavijo v družbi preko 1.000 neposredno prisotnih razstavljavcev iz več kot 30 držav. Sejem je eden od načinov, kako se podjetje lahko predstavi javnosti in si ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

CILJ RAZPISA

  • predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti s potrebno opremo na 49. MOS v sejemski dvorani L/L1 v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,
  • splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),
  • svetovanje pri izdelavi podjetniškega načrta,

Izbrani podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter izkoristi potencial največjega sejma obrti in podjetnosti v regiji.

Razpis

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

  • podjetnik oziroma člani podjetniške skupine morajo biti starejši od 18 let in ne smejo presegati starosti 35 let,
  • podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25% lastnik podjetja,
  • podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1.1.2013).

ROK ZA PRIJAVO

Izpolnjen prijavni obrazec, ki ga najdete tudi na spletni strani: http://www.ce-sejem.si/, pošljite najkasneje do 1. julija 2016 na naslov: Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje s pripisom za NATEČAJ 49. MOS - MOSovi podjetni talenti.

Več

Nazaj