JAPTI podelil diplome udeležencem izobraževanja za mednarodno poslovanje (ITM)

JAPTI podelil diplome udeležencem izobraževanja za mednarodno poslovanje (ITM)

JAPTI podelil diplome udeležencem izobraževanja za mednarodno poslovanje (ITM)

17. 12. 2010

S podelitvijo diplom smo zaključili mednarodni program Izobraževanje za mednarodno poslovanje (ITM) 2010.

S podelitvijo diplom smo zaključili mednarodni program Izobraževanje za mednarodno poslovanje (ITM) 2010

Eden najučinkovitejših konceptov izobraževanja v mednarodni trgovini, ki so ga v Maastrichtu ocenili za najboljšega. JAPTI bo s programom nadaljeval tudi prihodnje leto.

15 podjetij, ki je v letošnjem letu sodelovalo v programu Izobraževanje za mednarodno poslovanje (ITM) 2010 je v sredo, 8.12.2010, v Mestnem muzeju v Ljubljani, prejelo diplome za uspešen zaključek programa.

Srečanja so se udeležila tudi podjetja, ki so se programa udeležila v preteklih letih. Skupaj z letošnjimi slušatelji so predstavili rezultate izobraževanja. Glavna prednost programa je po njihovem mnenju v izjemno praktični usmerjenosti programa, ki podjetja prisili k razmisleku in temeljitemu načrtovanju izvoznih aktivnosti in jim na ta način prihrani nepotrebne stroške in napake.

Program ITM smo predstavili tudi podjetjem, ki se bodo programa udeležila v letu 2011. Z veseljem so za izkušnje povprašali predhodne udeležence in iskali sinergije tudi na poslovnem področju.

Program je bil s strani vseh udeležencev pohvaljen kot izredno koristno izobraževanje, zato JAPTI v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation in Swedish Trade Council še z večjim veseljem in elanom nadaljuje z njegovo izvedbo tudi v letu 2011.

Vabimo vas, da tudi v prihodnjem letu spremljate aktivnosti, ki se bodo dogajale v programu ITM 2011.

Več o zadovoljstvu letošnjih udeležencev.

Nazaj