GEEK DAY in podjetniški vikend v Mariboru!

GEEK DAY in podjetniški vikend v Mariboru!

GEEK DAY in podjetniški vikend v Mariboru!

08. 10. 2014

START:UP GEEKATHON 2014 je intenziven, trimesečni jesenski podjetniški program za ustvarjalne posameznike in skupine, ki vam po glavi rojijo nore ideje!

START:UP GEEKATHON 2014 je intenziven, trimesečni jesenski podjetniški program za ustvarjalne posameznike in skupine, ki vam po glavi rojijo nore ideje! V programu boste dobili praktično znanje o gradnji start-up podjetja po najsodobnejših metodologijah.

START: Geek Day Maribor, 14. oktober 2014, ob 15.00 uri na FERI UM

Jesenski program se pričenja 14. oktobra 2014, ob 15.00 uri z velikim otvoritvenim dogodkom na FERI UM. Podrobno boste spoznali jesenski program ter od izkušenih posameznikov prejeli nasvete kaj vse je potrebno za izgradnjo uspešnega produkta.

Osrednji gost dogodka bo Kristjan Pečanac iz Startup šole HEKOVNIK. Na dogodku bodo tudi napovedali nov krog študentskega tekmovanja Imagine Cup!

Prijavi se zdaj!

PRVI PROTOTIP: Start:up Geek House Days, 17. in 18. oktober 2014

Te zanima, kako v dveh dneh do prototipa poslovnega modela in produkta? Potem pridi na dvodnevni intenzivni dogodek po modelu "startup weekenda", kjer boste skupaj z izkušenimi mentorji in svetovalci razvijali svojo podjetniško idejo. Rezultat delovnega vikenda bo izhodiščni poslovni model ter prvi prototip rešitve. Še posebej spodbujajo k sodelovanju tiste, ki nameravate sodelovati v letošnjem tekmovanju Imagine Cup!

Prijavi se zdaj!

Program je namenjen vsem, ki se lotevate projekta razvoja in trženja novega produkta. Najboljše skupine bodo nagradili s vključitvijo v Start:up Geek House Tovarne podjemov.

Skupni program podjetniškega ekosistema!

Program GEEKATHON MARIBOR 2014 se izvaja v okviru programa Start:up Maribor v sodelovanju s start-up šolo HEKOVNIK, EU CODE WEEK, FERI UM, Univerzo v Mariboru, RAZ:UM-om in Microsoft Innovation Centrom. V programu sodelujejo ključni deležniki podjetniškega ekosistema mesta Maribor.

Program sofinancirajo Mestna občina Maribor, Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT.

Nazaj