Evropski teden podjetništva - Prijavite poslovni dogodek

Evropski teden podjetništva - Prijavite poslovni dogodek

Evropski teden podjetništva - Prijavite poslovni dogodek

13. 09. 2012

Letošnji podjetniški teden se bo odvijal od 15. do 20. oktobra, v 37 evropskih državah. Vaše dogodke lahko brezplačno prijavite do 15. oktobra 2012.

JAPTI, javna agencija Republika Slovenije za podjetništvo in tuje investicije ob podpori Evropske komisije in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že četrti Evropski teden podjetništva.

Evropski teden podjetništva je namenjen spodbujanju podjetništva med mladimi, zaposlenimi ali iskalci zaposlitve, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot in obstoječim mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Letošnji podjetniški teden se bo odvijal od 15. do 20. oktobra, v 37 evropskih državah. Prireditve v sklopu vseevropska kampanje bodo organizirane na nacionalni, regionalni ali lokalni ravni, preko javnih in zasebnih podpornih institucij.

Vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružijo v skupni vseevropski akciji za spodbujanje podjetništva in podjetniškega duha, da izvedemo čim večje število poslovnih dogodkov na različnih lokacijah po Sloveniji, v terminu od 15. do 20. oktobra 2012.

Vsebina dogodkov naj pokriva vse tematike vezane na podjetništvo: nove podjetniške priložnosti, ustanovitev podjetja, podjetniški proces, podporne storitve za podjetnike, inovativnost, človeške vire, trženje, internacionalizacijo podjetja, mednarodno poslovanje, raziskave in razvoj, motivacijske dejavnike podjetništva, organizacijske veščine, uporabo sodobnih tehnologij pri poslovanju ipd.

Vseevropska kampanja Evropski teden podjetništva 2012 sledi naslednjim ciljem:

  • ponuditi informacije o ukrepih Evropske unije ter državnih, regionalnih in lokalnih oblasti za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem,
  • spodbujati podjetništvo, da bo več ljudi, predvsem mladih, resno razmislilo o podjetništvu, kot o možnosti za ustvarjanje kariere,
  • dati priznanje podjetnikom za njihov prispevek k dobrobiti Evropske unije, zagotavljanju delovnih mest, inovacijam in konkurenčnosti na trgu.

Kaj pridobite s sodelovanjem?

  • objava vaših dogodkov na spletni strani Evropske komisije, Evropski teden podjetništva,
  • objava vaših dogodkov na spletnih portalih JAPTI,
  • objava vaših dogodkov v tedenskem podjetniškem biltenu "Moj spletni priročnik",
  • objava vaših dogodkov na Facebook strani JAPTI,
  • objava vaših dogodkov na Twitterju: teden podjetništva,
  • napoved vseevropske kampanje preko radijskega oglasa,
  • predstavitev kampanje v ostalih medijih preko novinarske konference in sporočil za javnost.

Prijave: Vaše dogodke lahko brezplačno prijavite do 15. oktobra 2012 na naslednji spletni povezavi: http://ec.europa.eu/enterprise/intsub/sme-week/index.cfm?fuseaction=sme.addEvent&lng=sl.

Za promocijo dogodka v kampanji Evropskega tedna podjetništva 2012 pod katerim boste oglaševali svoj dogodek, vključite tudi logotip Evropskega tedna podjetništva, ki ga lahko skopirate na spletni strani JAPTI: http://www.japti.si/novinarsko-sredisce/dogodki-japti/evropski-teden-podjetnistva.

Nudimo vam tudi promocijsko gradivo, v obliki brošure Skrivnosti uspeha, kjer se predstavi 37 uspešnih evropskih podjetnikov. Slovenijo letos zastopa g. Rok Uršič, iz podjetja Instrumentation Technologies, d.d. V kolikor želite, vam lahko dostavimo promocijski material po pošti. Pišite nam na e-naslov: promocija@japti.si, do vključno 15. septembra 2012.

Nazaj