Dnevi za podjetne ob 10-letnici delovanja portala e-Vem

Dnevi za podjetne ob 10-letnici delovanja portala e-Vem

Dnevi za podjetne ob 10-letnici delovanja portala e-Vem

28. 10. 2015

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju s partnerji ob 10. obletnici delovanja državnega portala za podjetja in podjetnike e-Vem v prvem tednu novembra na nekaterih točkah Vem v 10 večjih mestih po Sloveniji pripravlja posebne dneve za podjetne.

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju s partnerji ob 10. obletnici delovanja državnega portala za podjetja in podjetnike e-Vem v prvem tednu novembra na nekaterih točkah Vem v 10 večjih mestih po Sloveniji pripravlja posebne dneve za podjetne. Poleg predavanj bodo obiskovalcem na voljo tudi osebna svetovanja o začetku poslovanja.

Dogodki so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo. Zvrstili se bodo med 2. in 6. novembrom v popoldanskem času v 10 večjih mestih po Sloveniji.

Obiskovalci se bodo na točkah Vem v okviru vsebinskih predstavitev lahko seznanili z vsemi možnostmi, ki jih država nudi za lažji začetek poslovanja. Predstavili jim bodo poslovne priložnosti, ki so na voljo v regiji, pa tudi primere dobrih poslovnih praks.

Na enem mestu se bodo lahko tudi srečali s predstavniki vseh ključnih institucij, s katerimi kot poslovni subjekti komunicirajo in sodelujejo. Poleg predavanj bodo obiskovalcem na voljo tudi osebna svetovanja o začetku ali zaključku poslovanja, davkih, zaposlovanju, pripravah poslovnega načrta in drugih aktualnih poslovnih vprašanj.

Ministrstvo za javno upravo dogodke pripravlja v sodelovanju z ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, agencijo Spirit, Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Agencijo RS za javnopravne evidence in storitve, Finančno upravo RS, Zavodom RS za zaposlovanje, Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem.

Več

Nazaj