CEED vabi 4 slovenske podjetnike v Chicago za 5-tednov brezplačno!

CEED vabi 4 slovenske podjetnike v Chicago za 5-tednov brezplačno!

CEED vabi 4 slovenske podjetnike v Chicago za 5-tednov brezplačno!

26. 04. 2018

Če se želite širiti v ZDA in/ali spoznati ameriško poslovno in podjetniško okolje, izkoristite priložnost in se prijavite na enomesečni fellowship program, ki bo potekal jeseni 2018 v Chicagu. Vsi stroški so kriti. Prijavite se lahko do 30. aprila 2018.

Vir in informacije: CEED Slovenija, http://ceed-slovenia.org/chicago/

Prijave do 30. aprila 2018.

Če se želite širiti v ZDA in/ali spoznati ameriško poslovno in podjetniško okolje, izkoristite priložnost in se prijavite na enomesečni fellowship program, ki bo potekal jeseni 2018 v Chicagu.

Vsi stroški so kriti.

Za koga: za podjetnike (v starosti od 25-40 let) in predstavnike podjetniškega podpornega okolja.

Za vpogled v najnovejše trende, produkte, poslovne modele, … kako pomemben je pitch in vaša zgodba - Američani so »masters of storytelling«, kot tudi za spoznavanje načina razmišljanja in vsakdanjega funkcioniranja vaših bodočih potencialnih strank, za razvoj prvih poslov, … je enomesečna Chicago izkušnja odličen poligon za nadaljnje korake na ameriškem trgu.

Kako poteka: Vsak izbrani udeleženec en mesec sodeluje z gostujočo organizacijo/podjetjem, izbrano glede na vaše potrebe, hkrati pa tako v sklopu programa, ki ga organizira WorldChicago kot individualno na vsakodnevnih podjetniških in poslovnih dogodkih, spoznavate poslovno čikaško okolje, pridobivate nove kontakte in se družite z enako mislečimi.

Vsi stroški (potovanja, nočitve in prehrane) so kriti.

Program bo potekal od 11. oktobra do 16. novembra 2018. Prijave sprejemajo do 30. aprila 2018.

Dodatne informacije in prijave

Nazaj