Brezplačna poslovna svetovanja v okviru 10. Slovenskega foruma inovacij

Brezplačna poslovna svetovanja v okviru 10. Slovenskega foruma inovacij

Brezplačna poslovna svetovanja v okviru 10. Slovenskega foruma inovacij

16. 11. 2015

V okviru 10. Slovenskega foruma inovacij, ki bo potekal 17. in 18. novembra 2015 pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja v Športnem centru HIT v Šempetru pri Gorici, bodo na voljo brezplačna poslovna svetovanja.

V okviru 10. Slovenskega foruma inovacij, ki bo potekal 17. in 18. novembra 2015 pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije gospoda Boruta Pahorja v Športnem centru HIT v Šempetru pri Gorici, bodo na voljo brezplačna poslovna svetovanja.

Udeleženci dogodka bodo imeli v okviru poslovnega stičišča možnost tako imenovanih hitrih poslovnih srečanj Speed Networking s strokovnjaki s širokega nabora področij, prijave na hitra srečanja so obvezne in sicer preko spletne strani Eventbrite ali mobilne aplikacije.

Na dogodku bo na ogled 45 najboljših inovacij, in sicer 33 inovativnih proizvodov in 12 inovativnih storitev z različnih področij. V bogatem izobraževalnem programu bo več kot 40 strokovnjakov, inovatorjev, predstavnikov podpornega okolja in mednarodnih organizacij delilo svoje poglede na ključna vprašanja, s katerimi se srečujejo inovativni posamezniki in podjetja na poti razvoja inovacije od ideje do globalnega igralca. Udeleženci pa bodo imeli tudi možnost poslovnih srečanj s strokovnjaki različnih področij.

Udeležba na forumu je brezplačna, vendar je obvezna prijava na dogodek.

Ob 10-letnici Slovenskega foruma inovacij SPIRIT Slovenija spreminja koncept dogodka, ki je prerasel namen splošnega osveščanja slovenske javnosti o pomenu inovativnosti. V letošnjem letu dogodek postaja mednarodna prireditev z vključevanjem javnosti iz srednje in JV Evrope. Povezuje se z Coinvest Venture Days, globalnim dogodkom za prebojna tehnološka podjetja in pametni kapital, ki se ga udeležuje preko 100 mednarodnih investitorjev za hitro rast poslovanja, od mednarodnih poslovnih angelov, pospeševalnikov, družb tveganega kapitala in korporativnih investitorjev. Vizija agencije SPIRIT Slovenija je, da dogodek postane ena od pomembnejših inovacijsko-investicijskih prireditev v tem delu Evrope, s tem pa prispeva k vzpostavljanju poslovnih vezi med slovenskim in tujim inovativnim potencialom.

Nazaj