Avstrijci slovenske start-upe in poslovne angele vabijo na Vrbsko jezero

Avstrijci slovenske start-upe in poslovne angele vabijo na Vrbsko jezero

Avstrijci slovenske start-upe in poslovne angele vabijo na Vrbsko jezero

03. 07. 2015

Konferenca Austrian Business Angel Day 2015 vabi slovenske poslovne angele k udeležbi in sodelovanju pri čezmejnih naložbah, slovenske start-upe pa na "pitching" tekmovanje in sejemsko predstavitev. Start-upi se lahko na konferenco Austrian Business Angel Day prijavite do 10. julija 2015.

Start-upi se lahko na konferenco Austrian Business Angel Day prijavite do 10. julija 2015.

Konferenca Austrian Business Angel Day 2015 vabi slovenske poslovne angele k udeležbi in sodelovanju pri čezmejnih naložbah, slovenske start-upe pa na "pitching" tekmovanje in sejemsko predstavitev.

Dogodek se bo zgodil 17. septembra 2015 v kraju Velden na Vrbskem jezeru na avstrijskem Koroškem.

Start-upi, prijavite se lahko do 10. julija 2015, in sicer s tri minutno kreativno video predstavitvijo.

Več informacij na http://contest.build.or.at/ in http://www.businessangelday.at/,

Za slovenske poslovne angele pa so pri iniciativi Start:up Slovenija v sodelovanju z organizatorji dogodka zagotovili kodo za popust na vstopnico.

Organizatorji bodo na osnovi prijav izbrali 30 start-upov, ki se bodo na dogodku pomerili za uvrstitev v finale, v katerem bo pet najboljših imelo možnost "pitchati" pred komisijo poslovnih angelov. Zmagovalec bo prejel naziv Investor Star Award 2015 in »dobil številne priložnosti za medijsko pojavljanje in sodelovanje z izbranimi investitorji«.

Javni partnerji Iniciative Start:up Slovenija so Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javna agencija in Slovenski podjetniški sklad.

Nazaj