3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

28. 05. 2018

RRA Koroška v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) organizira 3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo. Prijaviteljem je na voljo nagradni sklad v vrednosti več kot 6.000 €. Rok za prijavo je 31. maj 2018, do 24:00 ure.

Vir in informacije: RRA Koroška, regionalna razvojna agencija za Koroško regijo d.o.o. RRA Koroška, regionalna razvojna agencija za Koroško regijo d.o.o., 13. 5. 2018, www.mpik-koroska.si

RRA Koroška v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) organizira 3. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo. Pri izvedbi sodeluje z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in MO Slovenj Gradec kot lastnicami infrastrukture MPIK. Kot donatorji nagrad pa sodelujejo še podjetja Pristar d.o.o., Revolver d.o.o., Delavska hranilnica d.d. (PE Ravne) in Kwon d.o.o.

Prijaviteljem na 3. MPIK Natečaj je tako na voljo nagradni sklad v vrednosti več kot 6.000 €.

Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se s predanim delom nosilcev idej in ob pomoči podjetniških podpornih institucij razvijejo v uspešna podjetja. Končni cilj je nastajanje novih, kvalitetnih delovnih mest v podjetništvu, obenem pa razvoj podjetniške kulture, ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti. Z željo, da izraža čim več od naštetega, je izbran tudi slogan natečaja: Tvoja ideja bo jutri podjetje!

Rok za oddajo prijav je 31. maj 2018, do 24:00 ure.

Več informacij in prijavno dokumentacijo najdete tukaj.

Natečaj poteka v sklopu projekta »SIO RRA Koroška 2018-19«. Projekt delno financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Prednostne naložbe 3.1: Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Nazaj