Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

07. 01. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-dec-37

Podjetje iz Velike Britanije s svetovalnimi izkušnjami na področju kreativne in medijske industrije, išče agente in distributerje.

EEN-dec-38

Romunska šola z dolgo tradicijo v izobraževalnih in umetniških otroških dejavnostih (Otroci stari med 7 in 14 let), išče šole zainteresirane za izmenjavo informacij, učiteljev in znanja, za sodelovanje v skupnih izobraževalnih in umetniških projektih.

EEN-dec-39

Moldavski proizvajalec pohištva izklesanega iz lesa, z umetniškimi okraski, išče trgovske posrednike.

EEN-dec-40

Poljsko podjetje specializirano na področju veleprodaje in trgovine na drobno različnih vrst blaga, ponuja trgovsko posredniške storitve  (agente, zastopnike, distributerje) ter išče vzajemno sodelovanje s proizvajalci inovativnih proizvodov.

EEN-dec-41

Češki proizvajalec plastičnih rezervoarjev za čisto in odpadno vodo, septične bazene, itd., išče distributerje in ponuja podizvajalska dela.

EEN-dec-42

Podjetje iz Velike Britanije s prestižno znamko naravne veterinarske hrane in dodatkov za pse in mačke, išče distributerje.

EEN-dec-43

Špansko podjetje dejavno na področju oblikovanja in proizvodnje ženskih torbic in modnih dodatkov iz platna, rafije, vrbovega protja ali pvc-ja išče distributerje ali partnerje za vzajemno sodelovanje.

EEN-dec-44

Italijansko podjetje z več kot 50-timi leti izkušenj na področju proizvodnje visoko kvalitetnega pohištva, v glavnem kavčev, stolov in najrazličnejših počivalnikov, išče poslovne partnerje za distribucijo.

EEN-dec-45

Armensko podjetje dejavno na področju proizvodnje in prodaje široke palete visoko kakovostnega ekološko čistega suhega sadja (jabolk, breskev, marelic, itd. ), išče trgovske posrednike (agente, zastopnike).

EEN-dec-46

Francosko podjetje specializirano v ročnem rezanju kamna in trdega apnenca, oblikovanju izklesanih kamnitih korit, masivnih kamnitih stopnic, skulptur in fontan, išče poslovne partnerje.

EEN-dec-47

Latvijsko podjetje, ki je uradni zastopnik enega izmed vodilnih proizvajalcev visoko kakovostnih pletenin, ponuja širok izbor oblačil za otroke, moške in ženske in išče sodelovanje s komercialnimi in industrijskimi podjetji, zainteresiranimi za distribucijo pletenin ali podizvajalska dela.

EEN-dec-48

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji električnih komponent, išče poslovne partnerje dejavne na področju proizvodnje električnih sistemov za obrambni in vesoljski sektor.

EEN-dec-49

Majhen izraelski ponudnik zdravstvenih storitev, ki je razvil novo linijo naravnih olj na osnovi aromaterapije, išče distributerje.

EEN-dec-50

Bolgarsko turistično podjetje z široko paleto turističnih ponudb, vse od dnevnih izletov do alternativnih turističnih ponudb, počitnic in namestitev, išče tuje distributerje.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj