Nagrada TARAS čaka na vas in vaše razvojne partnerje

Nagrada TARAS čaka na vas in vaše razvojne partnerje

09. 04. 2024

Vir in informacije: Industrijski forum IRT, 4. 3. 2024, www.forum-irt.si

Vabljeni, da se prijavite najpozneje do 15. aprila 2024, ko je zadnji rok za prijavo.

Se vam zdi ta datum še daleč? Nikar ne podcenjujte, kako hitro minevajo dnevi! Ne odlašajte in čimprej oddajte prijavo, saj mora prijavo izpolniti glavni prijavitelj v soglasju z razvojnim partnerjem.

Prijavo je treba izpolniti in v elektronski obliki oddati na spletni strani: https://forum-irt.si/priznanje-taras/prijava-za-priznanje/ ter obenem natisnjeno in podpisano prijavo poslati tudi v papirnati obliki po pošti. Prijava je uspešno oddana le, če organizator poleg elektronske prijave pravočasno prejme tudi podpisano papirnato prijavo, zato si za prijavo rezervirajte dovolj časa.

Nagrada TARAS je namenjena izpostavljanju in nagrajevanju uspešnih partnerstev med industrijskimi podjetji in raziskovalno-razvojnimi organizacijami. Ključ do trajnostnega in inovativnega napredka je po našem prepričanju ravno tesno sodelovanje med organizacijami, ki združujejo znanje, izkušnje in inovativne ideje.

Na letošnjem že 15. Industrijskem forumu IRT, ki bo potekal 10. in 11. junija v Portorožu, bodo znova lahko pod žaromete postavili nekaj vzorčnih primerov takega sodelovanja. Poleg podelitve nagrade TARAS bo dogodek ponudil tudi veliko priložnosti za mreženje, izmenjavo idej ter spoznavanje najnovejših trendov in inovacij v industriji.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj