Women in Agrifood Summit - zaključni dogodek programa EWA 2023

Women in Agrifood Summit - zaključni dogodek programa EWA 2023

28. 11. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 1. december 2023

Kraj: Vilna (Litva) ali preko spleta

Vabljeni na brezplačni spletni dogodek: »Women in Agrifood Summit« - zaključni dogodek programa EWA 2023, ki je bil letos prvič izveden tudi v Sloveniji

Rdeča nit dogodka bodo inovacije, trajnost in tehnologije v agroživilskem sektorju in hkrati zaključni dogodek 4. izdaje programa Opolnomočenje žensk v agroživilstvu (EWA).

Na dogodku bodo sodelovale udeleženke programa EWA iz 11 evropskih držav, tudi predstavnica Slovenije. Lenča Zorko, ki je skozi program EWA Slovenija 2023 pivotirala svojo prvotno idejo. Po temeljiti raziskavi s potencialnimi kupci je bistveno nadgradila svojo idejo. Skozi program EWA Slovenija je iz prodaje stranskega produkta v pivovarski industriji prišla do oblikovanja Help prigrizkov in aplikacije, ki spremlja vnos hrane in priporoča optimalen vnos hranil. Spremljajte njeno zgodbo na brezplačnem spletnem dogodku.

Med govorci bodo tudi številni strokovnjaki in vodstveni delavci z agroživilske industrije. Tudi tukaj ima Slovenija svoje predstavnika. Prof. dr. Aleš Kuhar, Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani in vodja EIT Food Hub Slovenija, bo sodeloval na panelni diskusiji z naslovom Zakaj morajo moški in ženske sodelovati za boljšo prihodnost našega prehranskega sistema?

Pridružite se 1. decembra 2023 v Vilni, Litva ali preko spleta!

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se še danes

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj