Odkrijte moč nevrolingističnega programiranja (NLP) na 4-dnevni brezplačni spletni delavnici: NLP diploma za osebni in poslovni uspeh

Odkrijte moč nevrolingističnega programiranja (NLP) na 4-dnevni brezplačni spletni delavnici: NLP diploma za osebni in poslovni uspeh

02. 11. 2023

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum:

  • sreda, 8. november 2023, ob 20.00 uri: Kako živeti svoje življenje na najboljši možen način.
  • četrtek, 9. november 2023, ob 20.00 uri: 7 korakov za doseganje takojšnjih rezultatov z uporabo tehnik NLP.
  • nedelja, 12. november 2023, ob 20.00 uri: Kako premostiti ovire, blokade in strahove z NLP.
  • torek, 14. november 2023, ob 20.00 uri: Kako ustvariti popolno osebno in poslovno preobrazbo z uporabo NLP v praksi.

Kraj: na spletu

Končno nekaj kar ni zgolj teorija, temveč konkretne praktične tehnike.

NLP ni znanstvena teorija, kot mnogi mislijo. Namesto tega je praktična metoda za izboljšanje komunikacije in razumevanje človeškega vedenja.

NLP je bil razvit v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja s strani Richarda Bandlerja in Johna Grinderja, ko sta z analizo dela vrhunskih terapevtov, ki so se uspešno spoprijemali s strahovi ljudi, odpravljanjem omejujočih prepričanj in doseganjem izjemnih rezultatov, razvila metodo, ki omogoča reprodukcijo teh dosežkov na kateregakoli posameznika.

Številni ljudje so dosegli pozitivne spremembe in izjemne rezultate v svojem življenju s pomočjo tehnik NLP.

NLP je nabor orodij in tehnik, ki so se izkazale za učinkovite v praksi.

  • NLP pri vodenju: NLP nudi bogat nabor orodij za izboljšanje komunikacije in vodenja. Pomembno je, da se vodja najprej osredotoči na svoje notranje stanje s pomočjo NLP, da doseže potrebna čustvena stanja za uspešno vodenje. Ta pristop lahko koristi pri motivaciji ekipe, reševanju konfliktov in krepitvi podjetniške kulture. NLP tehnike ponujajo številna lingvistična orodja, s katerimi lahko vodja izboljša komunikacijske sposobnosti, vzdušje znotraj ekipe oz. podjetja ter multiplicira rast prometa.
  • NLP v izobraževanju: Učitelji uporabljajo NLP, da izboljšajo učenje, spodbujajo potencial učencev in vzdržujejo red v razredu. Z NLP orodji lahko hitro vzpostavijo pozitivno učno okolje in učencem pomagajo premagati strah pred preverjanji znanja. Tudi strokovnjaki v šolstvu se zatekajo k NLP, da pomagajo učencem razvijati samozavest in učne veščine. Učitelji, ki se soočajo z nemirnim razredom, lahko uporabijo "prostorsko sidranje", da vzpostavijo občutek miru in koncentracije vsakič, ko vstopi v razred.
  • NLP v partnerskih odnosih: Strast v partnerskem odnosu zahteva polarnost med partnerjema. Mnogi pari se spopadajo z izzivom izgube te polarnosti. NLP lahko pomaga obnoviti to dinamike, izboljša komunikacijo in poglobiti odnos. Partnerja, ki se soočata z nesporazumi, lahko z uporabo tehnik vzpostavljanja stika, preokvirjanja in tudi "aktivnega poslušanja" z NLP, povečata razumevanje potreb in občutkov drug drugega.
  • NLP pri vzgoji: Vzgoja je ključna za oblikovanje odnosa med starši in otroki. NLP nudi tehnike za boljše razumevanje in izboljšanje tega odnosa. Starši lahko s pomočjo NLP oblikujejo pozitivne navade in spodbujajo otrokov razvoj. Starš, ki želi svojemu otroku pomagati pri soočanju s stresom, ga nauči tehnike nadziranja uma in sproščanje notranjega sveta ter sidranja sproščenosti.
  • NLP za vse: NLP tehnike so koristne, kadar želite spremeniti navade, prepričanja ali celo odpraviti razvade. Oseba, ki se želi znebiti negativne navade, kot je kajenje, uporabi NLP tehniko "prekinitve vzorca", da prekine povezavo npr. med stresom in željo po kajenju. NLP tehnike delujejo kot 'daljinec' za vaš um, omogočajo vam optimizacijo vaših miselnih procesov in doseganje želenega preboja v vašem življenju.

Katero področje pa vi želite izboljšati?

Si želite spoznati tehnike nevrolingvističnega programiranja oz. NLP v praksi?

Vabljeni, da se pridružite Brezplačni 4-dnevni spletni delavnici NLP diploma za osebni in poslovni uspeh tukaj.

Sedaj je pravi čas, da nabrusite sekiro.

Postavite načrt in zapišite, kakšni naj bodo vaši naslednji koraki pri pridobivanju novih kompetenc in novega znanja.

Ste pripravljeni?

Z vami bo dr. Aleksander Šinigoj, ki se z NLP-jem ukvarja že vrsto let. Od leta 2005 je bil član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, kasneje kot Senior Leader in od leta 2020 kot Trener (edini trener pri Tony Robbinsu iz Slovenije). Od leta 2009 je asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Je tudi Master trener, ki si ga deli z le 30 ljudmi na svetu. Zanj je uspeh v resnici uspeh njegovih študentov in udeležencev. Verjame, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Za vas je udeležba na spletni delavnici NLP diploma brezplačna in brez obveznosti.

Delavnico lahko spremljate iz udobja vašega doma.

Vabljeni, da se pridružite brezplačni 4-dnevni spletni delavnici NLP diploma za osebni in poslovni uspeh.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj