Nov razpis za zagonska podjetja s področja HealthTech in BioTech

Nov razpis za zagonska podjetja s področja HealthTech in BioTech

16. 08. 2023

Vir in informacije: Enterprise Europe Network (EEN), 25. 7. 2023, https://een.si/

Podjetje X2.0 s skupnimi sredstvi v višini 1,5 milijona evrov išče deset zagonskih podjetij, ki se bodo pridružila petmesečnemu programu za rast. Vsako od deset izbranih zagonskih podjetij bo prejelo 30 tisoč evrov za inovacije, prilagojeno mentorstvo in povezave s podjetji, ki aktivno iščejo talente in rešitve za naložbe.

Razpis je odprt od 4. julija do 5. septembra 2023.

Poleg podpore s strani Impact Builder bodo izbrana zagonska podjetja deležna tudi sodelovanja vodilnimi podjetji v panogi, ki aktivno iščejo talente in inovativne rešitve, v katere bi lahko vlagali.

Razpis je namenjen zagonskim podjetjem in scaleupom s pionirskimi rešitvami na področjih telesnega in duševnega zdravja, vključno z napredkom v zdravstvenih strukturah za ljudi in živali. Še posebej spodbujajo biotehnologije, ki neposredno prispevajo k izboljšanju storitev in obvladovanju bolezni.

K prijavi so vabljena zagonska podjetja, ki ponujajo inovativno diagnostiko, naprave, terapevtske storitve ali rešitve za organizacije za oskrbo.

Več informacij

Kako se prijavite?

Startupi ter mala in srednje velika podjetja (MSP), ki se želijo pridružiti, morajo svoje prijave oddati prek platforme F6S. Podrobne informacije najdete na spletni strani.

Ste pripravljeni narediti naslednji korak? Prijavite se tukaj!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj