Delodajalci Koroške regije vabljeni k prijavi prostih potreb po kadrovskem štipendiranju v šolskem/študijskem letu 2023/2024

Delodajalci Koroške regije vabljeni k prijavi prostih potreb po kadrovskem štipendiranju v šolskem/študijskem letu 2023/2024

21. 02. 2023

Vir in informacije: RRA Koroška, Regionalna razvojna agencija za Koroško d.o.o., 6. 2. 2023, https://rra-koroska.si

RRA Koroška, Regionalna razvojna agencija za Koroško d.o.o. z dne, 6. 2. 2023, objavlja Javni poziv delodajalcem za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2023/2024.

Javni poziv je namenjen zbiranju vseh potreb delodajalcev po kadrovskih štipendijah s ciljem informiranja dijakov in študentov o razpoložljivih kadrovskih štipendijah delodajalcev ter usmerjanja le-teh k vpisu na  izobraževalne programe, ki so najbolj zaposljivi. Delodajalcem pa želijo pomagati pri dolgoročnem načrtovanju in pridobitvi ustreznega kadra.

Dijaki in študenti so pred izbiro poklicne poti - delodajalci, vi pa kader v svoji dejavnosti potrebujete in ga načrtujete.

Z medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem lahko naredimo veliko na področju razvoja človeških virov v Koroški regiji, zato vas vabijo, da vaše proste potrebe po kadrovskem štipendiranju zapišete na prijavni obrazec, ki se nahaja na spletni strani: https://rra-koroska.si/regijska-stipendijska-shema, pod rubriko (Regijska štipendijska shema - Javni poziv - aktualno) ob objavljenem Javnem pozivu za prijavo potreb po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2023/2024 ter jim ga pošljete na enega izmed možnih načinov, ki so v javnem pozivu objavljeni.

Vaše proste potrebe po kadrovskem štipendiranju bodo brezplačno objavili na njihovi spletni strani pod rubriko E-točka proste kadrovske štipendije. O potrebah bodo mlade informirali skozi različne komunikacijske kanale in vam pomagali pri dolgoročnem iskanju in načrtovanju bodočega kadra. Z informiranjem mladih o vaših prostih kadrovskih potrebah namreč mlade tudi usmerjajo k izbiri zaposljivih poklicev v Koroški regiji.

Več

Rok za prijavo je 30. 11. 2023.

Dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu: jasmina.pungartnik@rra-koroska.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj