Letošnji prejemnik nagrade ITM Izvoznik leta je podjetje DEWESoft

Letošnji prejemnik nagrade ITM Izvoznik leta je podjetje DEWESoft

15. 11. 2022

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 9. 11. 2022, www.spiritslovenia.si

Mednarodni izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management™ (ITM), ki poteka pod okriljem Javne agencije SPIRIT Slovenija je s svečano podelitvijo diplom uspešno zaključila že petnajsta generacija slušateljev.

Na dogodku je bil že deveto leto zapored simbolično nagrajen tudi ITM Izvoznik leta 2022 - podjetje DEWESoft, d. o. o., - ki je bil izbran med udeleženci preteklih generacij programa ITM.

Več o tem najdete v sporočilu za javnost.

***

Letos je bilo v program ITM vključenih 13 udeležencev iz malih in srednje velikih podjetij z željo po širitvi izvozne dejavnosti, in sicer: BASS d. o. o., Pivovarna VIZIR d. o. o., KOČEVAR d. o. o., ROLTEK d. o. o,. ELPRO LEPENIK & Co. d. o .o., IZOP-K d. o. o., ALGIT d. o. o., Kovinopasarstvo Rehar, d. o. o., SILVAPRODUKT d. o. o., TU-VAL d. o. o., ESSENTIA PURA d. o. o., TRILOBIT d. o. o. in Cesi d. o. o. Udeleženci programa so svoje delo v podjetju osem mesecev aktivno združevali s strokovnim usposabljanjem. To je bilo izpeljano na štirih dvodnevnih in treh poldnevnih delavnicah, na katerih so s pomočjo tujih svetovalcev pripravili izvozni načrt, ki je podlaga za dobro premišljen in učinkovit vstop podjetja na tuje trge, na dveh dvodnevnih mednarodnih seminarjih v Ljubljani ter petdnevnem sklopu mednarodnih seminarjev v Lidköpingu na Švedskem z odličnimi tujimi predavatelji, vrhunskimi strokovnjaki na svojih področjih, ki poleg teoretičnih podajajo predvsem praktična znanja in izkušnje.

Nagrada ITM izvoznik leta je bila letos podeljena že devetič, dosedanji prejemniki pa so bila podjetja Xlab, Metra inženiring, Strip's, Špica International, Geneplanet, Seltron, Eurotronik Kranj in Termo Shop. Več o tem

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj