Brezplačna spletna delavnica - »Kreativno reševanje ''problemov'' slehernega podjetnika«

Brezplačna spletna delavnica - »Kreativno reševanje ''problemov'' slehernega podjetnika«

15. 11. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 17. november 2022, ob 9.00 uri

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Živimo v času brez primere. Nikdar v dobi človeštva se niso dogajale take spremembe in taki premiki. Vse to pa močno vpliva na posameznega podjetnika.

Kako poskrbeti zase? Kako se lahko prenehate obremenjevati s tistim kar slišite, oziroma s tistim, kar vam govorijo drugi? Se kdaj sprašujete od kod problemi, zakaj vas vse skrbi? Zakaj večinoma razmišljate negativno? Bi radi vedeli, zakaj se na nekem področju enostavno ne premaknete, zakaj težko sprejmete odločitev in ko jo, se obtožujete, da ni pravilna (če vam ni prinesla želenega rezultata)? Bi se radi znali sprostiti v trenutku, ko doživite stres in ste v krču strahu, ki ne popušča? Bi radi spoznali svojo lastno notranjo moč, spoznali, kako se postaviti zase, kako reči NE, se izpostaviti in doseči tisto, kar je najboljše za vaše podjetje?

Če ste vsaj na eno od vprašanj odgovorili z DA, se prijavite na brezplačno spletno interaktivno delavnico, na kateri boste dobili vsa potrebna orodja in tehnike, da začnete (ali nadaljujete) z reševanjem svojega podjetniškega duha.

Vsebina:

  • PREPRIČANJA (NLP tehnika - kolo prepričanj), MISLI;
  • ODLOČITVE (kako jih lažje sprejeti + VAJA, ki pokaže, kje se ustavi odločanje);
  • ODNOSI na delovnem mestu;
  • STRAH (5 vprašanj, kako iz strahu prestopite v radovednost; strah, kaj bodo drugi rekli; strah pred pomanjkanjem financ, časa, znanja ...);
  • DIHALNE TEHNIKE (delujoče tehnike za umiritev po stresni situaciji);

Delavnica je namenjena podjetnikom, potencialnim podjetnikom in ostalim zainteresiranim.

Predavateljica: Armina Džafić, mentor, predavatelj, coach - V podjetništvo je vpeta od leta 1999, pomaga podjetnikom in fizičnim osebam izboljšati njihovo samozavest, znebiti se strahu ter stresa, odpraviti negativne misli in prepričanja. Ljudem predstavi kako naj s svojimi kvalitetami in prednostmi začutijo lastno vrednost in izboljšajo svoj način življenja. Ko ne izvaja individualnih ali skupinskih coachingov, piše na blog in ustvarja afirmacije na YouTube.

Delavnica je brezplačna

Prijave zbirajo do srede, 16. 11. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj