Vavčerji za optimizacijo proizvodnih procesov s pomočjo Digitalnega inovacijskega središča

Vavčerji za optimizacijo proizvodnih procesov s pomočjo Digitalnega inovacijskega središča

16. 08. 2022

Vir in informacije: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., 3. 8. 2022, www.tp-lj.si

Na voljo so evropska sredstva za digitalizacijo proizvodnih procesov malih in srednje velikih podjetij (MSP) ter mid-cap proizvodnih podjetij (do 3.000 zaposlenih). 

V okviru evropskega projekta Change2Twin se podeljujejo vavčerji za proizvodna podjetja za pridobitev t.i. digitalnega dvojčka. Izbrana MSP in mid-cap podjetja bodo prejela podrobno analizo in oceno svojega položaja in 3 različne rešitve iz strani certificiranega Digitalnega inovacijskega središča (DIH), ki si ga bodo sama izbrala.

Upravičenci lahko potem z izbranimi rešitvami zaprosijo še za vavčer za implementacijo rešitev. 

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko podjetja, ki so idealno že dosegla stopnjo digitalizacije 31, kar pomeni, da po možnosti že uporabljajo nadzorne plošče in podatke iz pomembnih poslovnih procesov kot je proizvodnja, ki so na voljo z uporabo senzorjev. Minimalna stopnja digitalizacije za podjetja, ki se prijavijo na javni razpis, je 2, kar pomeni, da so digitalni sistemi v organizaciji med seboj v veliki meri povezani in si izmenjujejo podatke ter tako poslovnim aplikacijam in programski opremi zagotavljajo ustrezne informacije.

Kaj pridobite?

  • dvo-mesečni podporni program
  • do 10.000 EUR za uporabo pri certificiranem DIHu po vaši izbiri, ki bo opravil temeljito analizo vašega potenciala digitalizacije in vam podal 3 uporabne rešitve za implementacijo
  • možnost pridobitve dodatnega vavčerja v vrednosti 90.000 EUR za implementacijo predlaganih rešitev

Rok za prijavo na razpis je 30. september 2022, prijavite se lahko tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj