Natečaj Slovenska Istra - natečaj za najboljši podjetniški projekt ali produkt na območju LAS

Natečaj Slovenska Istra - natečaj za najboljši podjetniški projekt ali produkt na območju LAS

09. 08. 2022

Vir in informacije: www.las-istre.si, 19. 7. 2022

Natečaj Slovenska Istra - natečaj za najboljši podjetniški projekt ali produkt na območju LAS ISTRE je namenjen doprinosu razvoja in nadgradnje najboljših podjetniških projektov in produktov na območju LAS Istra in pomembno prispeva k boljši prepoznavnosti in razvojni viziji Slovenske Istre ter spodbujanju tržnega povezovanja lokalnih proizvajalcev in ponudnikov.

NGN MEDIA d. o. o., vodilni partner pri operaciji PROMINENTNA ISTRA, vabi zainteresirane posameznike in/ali že obstoječe pravne subjekte kot so podjetja, NVO, zavodi ali druge pravne osebe z upravičenega območja LAS Istre, in sicer s stalnim naslovom v občinah Koper, lzola, Piran in Ankaran, k prijavi svojih podjetniških projektov ali produktov na natečaj Slovenska Istra.

Natečaj je namenjen doprinosu razvoja in nadgradnje najboljših podjetniških projektov in produktov na območju LAS Istra in pomembno prispeva k boljši prepoznavnosti in razvojni viziji Slovenske Istre ter spodbujanju tržnega povezovanja lokalnih proizvajalcev in ponudnikov.

Na natečaj se lahko prijavijo posamezniki z upravičenega območja LAS Istre, in sicer s stalnim naslovom v občinah Koper, lzola, Piran in Ankaran oziroma že obstoječi pravni subjekti kot so podjetja, NVO, zavodi ali druge pravne osebe, ki svoje podjetniške projekte oziroma produkte izvajajo/proizvajajo na upravičenem območju izvajanja operacije, in sicer na območju somestja Izole in Pirana, Jagodja, Ankarana, Lucije, Portoroža, Dekanov, Dvorov – Kort, Gračišča, Hrvatinov, Marezig, Sečovelj, Spodnjih Škofij, Strunjana, Sv. Petra ali Šmarij.

Podjetniški projekti in produkti se morajo nanašati na naslednje kategorije dejavnosti:

  • gastronomija,
  • kmetijstvo,
  • ribištvo,
  • etnologija,
  • naravna in kulturna dediščina.

Rok za prijavo na natečaj je 16. 8. 2022.

Vsi izbrani podjetniški projekti oziroma produkti se bodo vključili v nadaljnjo fazo natečaja, in sicer v brezplačni mentorski program, ki jim bo omogočil optimizacijo promocije projekta oziroma produkta, vključno z izdelavo video, avdio oziroma druge oblike promocijskega materiala, z namenom izboljšanja poslovnega uspeha in prodaje.

Mentorski program bosta izvajala NGN MEDIA, d. o. o. in Tovarna sanj d. o. o., medijski agenciji z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelovanja in optimizacije spletnih strani ter promocijskih aktivnosti.

Dodatne informacje in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj