Javno povabilo za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu (4. - 6. oktober 2022)

Javno povabilo za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu (4. - 6. oktober 2022)

21. 06. 2022

Objavljeno: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 16. 6. 2022, www.spiritslovenia.si

Namen in predmet razpisa: Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila javno povabilo za predstavitev tržno zanimivih tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe s strani inovativnih tehnoloških podjetij, ki se bodo skupaj predstavila na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu.

Programska usmeritev SPIRIT Slovenija narekuje aktivno promocijo slovenskega investicijskega okolja prek predstavitve tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe podjetij na specializiranih sejmih v tujini. Namen javnega povabila je izvajanje uspešne promocije Slovenije kot lokacije za tuje neposredne investicije s pomočjo predstavitve tržno zanimivih tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe na izbranih mednarodno investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini.

Predmet javnega povabila je predstavitev tržno zanimivih tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe s strani inovativnih tehnoloških podjetij, ki se bodo skupaj predstavila na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2022 v Münchnu.

Zakaj EXPO REAL?

  • Poteka že od leta 1998,
  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije,
  • Na 54.000 kvadratnih metrih oz. v sedmih sejemskih halah se bo predstavljajo preko 2.000 razstavljavcev,
  • Sejem je leta 2021 obiskalo 19.200 udeležencev iz 52 držav in okoli 1.000 predstavnikov medijev, sicer pa je bil povprečni obisk v letih pred pandemijo več kot 45.000 obiskovalcev iz več kot 75 držav,
  • V času sejma se bo odvijal bogat konferenčni program z uglednimi govorci, izvedenih bo več kot 140 konferenc in okroglih miz, na katerih bo nastopilo več kot 300 strokovnjakov iz relevantnih sektorjev.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2022 s ciljem doseči uspešno promocijo tehnoloških rešitev. SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor, izbrala postavljavca stojnice in krila stroške ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih tehnoloških rešitev bodo krili stroške vpisa v katalog, stroške izdelave lastnega promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo omogočila predstavitev največ 8 (osmim) podjetjem s tržno zanimivimi tehnološkimi rešitvami za nepremičninski sektor. Izbranim podjetjem bo SPIRIT Slovenija zagotovila možnost skupinskega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EXPO REAL 2022.

Področje javnega povabila

Promocija in trženje tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta, in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu v tujini.

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija

Rok: Prijave morajo prispeti na SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, najkasneje do 29. 6. 2022 do 13.00 ure.

Dodatne informacije: Morebitna vprašanja je potrebno poslati na e-naslov: info@sloveniabusiness.eu s pripisom »Sejem EXPO REAL 2022«. Vprašanja morajo na navedeni elektronski naslov prispeti najpozneje do vključno 23. 6. 2022. SPIRIT Slovenija ni dolžan posredovati odgovora, če iz elektronskega sporočila pošiljatelja ni razvidnega zahtevanega pripisa. SPIRIT Slovenija bo na spletnem naslovu: www.spiritslovenia.si objavil odgovore na vprašanja v roku treh (3) delovnih dni po prejemu vprašanja pod pogojem, da je bilo vprašanje posredovano pravočasno.

Razpisna dokumentacija: Obrazci za prijavo so objavljeni tukaj.

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj