Brezplačna spletna delavnica - »Misija: Štartaj Slovenija«

Brezplačna spletna delavnica - »Misija: Štartaj Slovenija«

01. 02. 2022

Datum: 3. februar 2022, od 10.00 do 11.30 ure

Kraj: na spletu

Želiš svoj produkt predstaviti celotni Sloveniji? Projekt Štartaj Slovenija že 7. sezono odpira vrata novim startupom, ki iščejo nepozabno poslovno priložnost in izkušnjo.

V okviru projekta je sodelovalo že 44 podjetnikov, ki so skupaj predstavili več kot 250 različnih izdelkov, od teh jih je 200 še vedno na policah.

Prisluhni izkušnjam članic LUI skupnosti iz startupov Feedko in Zivabowl, ki sta se s Štartaj Slovenija že uspešno podali na televizijske zaslone in na police trgovin Spar Slovenija.

Daša Korže je ustanoviteljica startupa Feedko. Prehranska svetovalka za živali je na podlagi lastnega raziskovanja in pogovora s strankami ugotovila, da na slovenskem trgu obstaja vrzel na področju ponudbe zdrave pasje prehrane. S pasjo hrano Feedko želi lastnikom psov ponuditi bolj kakovostno, uravnoteženo in naravno prehrano za vaše ljubljenčke.

Živa Pogačnik je ustanoviteljica startupa Zivabowl. Ob hitrem tempu sodobnega življenja ji je primanjkovalo časa za pripravo polnovrednega obroka, zato se je lotila raziskovanja temeljev zdrave prehrane. Razvila je lastne mešanice za hitro pripravo uravnoteženih obrokov in napitkov, ki telo s hranili oskrbijo tudi takrat, ko nimate časa za pripravo hranljivih malic.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj